Skip to content

Toy+boy=toyboy

Jag försöker lära mig hantera vår nya leksak. En laptop. Den här jävla styrplattan är en fiffig uppfinning, men det känns som att försöka lära sig cykla på nytt. Tänk så mycket saker man med musen utan att tänka på det – saker jag nu försöker göra med en styrplatta och hålla tungan rätt i mun medan jag gör det.

Däremot är det rent häpnadsväckande hur snabbt man vänjer sig vid laptopens tangentbord. Mitt logitech-bord vid den stationära, det som jag är så förtjust i, känns plötsligt klumpigt.

Det blir varmt under händerna. Varmt och svettigt. Har ingen tänkt på att varm dator + glatt yta + hud genererar massor av svett? Jag kommer att dö av uttorkning. Finns det någon form av handskydd att slänga på, eller ska man vara tvungen att ha vantar för att inte dö av uttorkning vid datorn?

Det ser ut som ett jävla LAN-party här hemma. Jag och Drottningen har varsin stationär, vi har en laptop och så har vi ett stycke prinsessa på besök med en egen laptop.

Fast det känns lite småcoolt att blogga liggandes i soffan.

Och välkommen tillbaka Isabella. Låt dem inte tysta dig.


Andra bloggar om: , ,

Published inDatorSociala medier

12 Comments

 1. och i mitt fall har nätverket (jävla d-link skit) gett upp för 8.e gången. så här blir det inge soffbloggning utan stationär sitta i skuffen surf. hur 2000 känns det?

  nä airport nästa vecka is tha plan. på jobbet har vi airport. haft det i 5 år inte gått ned en enda sekund.

 2. Ia Ia

  Jag tycker det känns lite småcoolt att lyssna på Ekot när jag är ute på hundpromenad i regnet. (Radio för 14:50 på netonnet.)

 3. Stefan: D-Link är helt värdo, för att uttrycka sig lite modernt.

  Ia: Jag promenerade nere i en fabrikskällare inatt. Där ekar det också, och jag får betalt för, men coolt är det inte. ;)

 4. På bilder från LAN-partyn ser man oerhörda mängder av colaburkar/flaskor. Är det möjligen ett samarbete mellan datortillverkarna och läskfabrikanterna som ligger till grund för det svettframkallande materialet?

 5. Tant: Ah, en konspirationsteori! Så måste det vara. Jag köper det rakt av. :D

 6. Jag sket i plattan och har en USB-mus till våra laptopar…

  Däng idag – men jag kan leva med det.

 7. Ia Ia

  Hahaha, jag läste just om nötterna på Willy’s tätt följt av Fikonspråk och det var ju RIKTIGT roligt, hohoho:

  Calvia – Carl Gustaf & Silvia Bernadotte
  Frippa – Fredrik & Filippa Reinfeldt
  Georbara – George & Barbara Bush (jag upptäckte med illa dold glädje att George och Barbara med en gnutta extra kreativitet kan bli Garbage.)

  Mamma och pappa: ?

 8. Ia Ia

  Fikonnamn var det ja.

 9. Håller du på att kämpa dig igenom hela mitt arkiv, Ia? :)
  Jag är hedrad. Men… hade det inte varit lämpligare att kommentera de aktuella posterna istället för den här? ;)

 10. Ia Ia

  Jo, det hade det kanske, men det var ju så lääänge sen.

 11. Ah, du tänkte så. Men det gör inget förstår du, för senaste kommenterar ploppar upp här till höger – oavsett om de gäller en gammal post eller ej – och dessutom ser ju jag dem i egenskap av administratör.

 12. Ia Ia

  Jag råkade ut för det själv så det borde jag veta, men jag tycker sånt är obehagligt, någon har varit och grävt i gamla poster = usch! Jaja. Hur länge ska man få stå till svars för gamla synder…;) Bloggen är ju som en dagstidning.

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: