Skip to content

Ella

WordPress 2.1 – Ella – släpptes inatt. Jag uppgraderade tidigt imorse när jag ändå inte kunde sova. Spontant tycker jag att Ella lovar runt men håller tunt.

Den fantastiska nya lokinskärmen imponerade inte, och är i sig definitivt ingen anledning att uppgradera. Däremot tycker jag att idén att kunna växla mellan WYSIWYG och kodläge vid skapande av poster är god. Eller på tiden. Även jag själv knappast kommer att använda WYSIWYG-editorn. Jag litar inte såna, även om det jag sett av WP:s version ger ett mer stabilt intryck än Blogspots dito.

Den enda anledningen att jag uppgraderade alls är ett förtvivlat försök att få mina tidsstämplar att visas korrekt i atomflödet. Annars vet jag inte om det är värt besväret. Just nu irriterar jag mig på att incoming links och nyheter från WordPress saknas på min daskbräda. Idéer, någon?

Fler som har problem:
Mickey
Naseer


Andra bloggar om: , ,

Published inDatorSociala medier

5 Comments

  1. Hm. Jag måste ju säga att den här previewen som dyker upp på länkarna till höger är mer irriterande än hjälpsam. Är det också en nyhet i WP eller är det något du tutat dit på egen hand?

  2. N|. N|.

    Eh… WYSIWYG-läget har ju funnits sen 2.0…
    och West: nej det är en funktion som heter Snap. INget med WP att göra.

  3. hur lägger man in en räknare typ sitemeter i wordpress? help me mister.

  4. N|: Säkert. Jag hoppade över 2.0-steget serru.

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: