Skip to content

Intressant

Intressant är att det här tämligen ointressanta, och framför allt oinspirerade, inlägget puttats upp på intressant.se:s förstasida, medan det här betydligt intressantare och mer genomarbetade inlägget inte blivit klickat på alls på samma site.

Huruvida man puttas upp högt på intressant.se eller inte verkar lite slumpmässigt. Skriver man vid en tidpunkt då få andra skrivit men många letar så blir man uppknuffad. Även om det man skrivit är skit.

Visst är det kul att knuffas fram på intressant.se, men det känns ändå lite trist att det är fel artikel så att säga. Å andra sidan kanske det bara är jag. Resten av världen kanske verkligen tycker att artikeln om artikeln är fascinerande.


Andra bloggar om: ,

Published inSociala medier

2 Comments

  1. du är utmanad, läs mer på min blogg..tror iofs du gjort den redan, men äh, en gång är ingen gång =)

  2. Jag är tämligen säker på att jag har svarat på en sån där utmaning förr, men jag hittar den inte nu. Orkar hur som helst inte göra det nu. Vem vet. Jag kanske ändrar mig. :)

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: