Skip to content

Gott och blandat

Jag har ägnat en stund åt att peta in några gamla inlägg under den nya kategorin plattnackar. Tanken är att ”veckans plattnacke” ska bli något av ett stående inslag, och då kan det vara roligt för läsaren att kunna se även tidigare utmärkelser. Kanske.

West skriver mycket övertygande om varför enklare texteditorer är att föredra framför avancerade ordbehandlare i själva skrivarprocessen. Så övertygande att jag tänker följa hans exempel. Läs.

Basin City Blues berättar att James Blunt sålde sin syster. Varför har inte prostitutionsmotståndarna gått i taket över detta? Är det ok att sälja sin syster, men inte för systern att ”sälja sig” (egentligen hyra ut sig eller sälja en tjänst). Patriarkalt värre!

Att spetsa folk verkar vara det senaste. Först blev en norrbagge spetsad av en tjur och nu har en fransos blivit spetsad av en finne. Tjuren som spetsade norrmannen blev garanterat själv spetsad på en tjurfäktningsarena i närheten strax efter, något media inte har nåt intresse att rapportera om – djurplågeri säljer bara om det rör sig om söta djur. Finnen som spetsade fransosen slipper nog det ödet.

Apropå fransoser så har vi tydligen ett problem med sniglar. En anledning ska visst vara att inga djur vill äta sniglarna för att de är slemmiga och äckliga. Vad göra? Det är ju så enkelt: Importera fransmän! Bjud in dem till ett all you can eat smorgasboard. Så var det problemet löst.

Och slutligen: Almedalsveckan är bara skit som kanske drar femton besökare om dagen bestående av familj och vänner.


Andra bloggar om: , , , , , , , ,

Published inÖvrigt

5 Comments

 1. Jag har själv föreslagit att vi gör snigelkorv och säljer det som delikatess till fransmännen. Mums.

 2. De kan äta sig igenom våra trädgårdar. Men tidigare försök med att importera en art för att ta kål på en annan har varit misslyckade då den nya arten sen tar över faunan och orsakar andra problem. Så för att hålla fransoserna i schack får vi plantera in tyskar. Och sen kan det bli körigt…

 3. Fransoser äter sniglar med HUS. Inte killersnails. Så det så.

 4. Fransoser är konstiga. Så det så.

 5. Haha
  ”Almedalsveckan” klingar ungefär som

  Reporters convention in Nice
  eller
  Lawyers’ conference in Las Vegas

  Kort och gott: man åker till det finaste, lyxigaste tänkbara stället i Sverige och håller ”viktigt möte”.
  Yeah right.

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: