Houseblogg

Fick ett mail från en snubbe som läst min hyllning till tv-serien House, och som driver en houseblogg. Något jag förstås tog en titt på.

Jag är inte så biten att jag är överdrivet intresserad av skvaller runt serien eller om de som jobbar med den. Jag är dessutom rädd för spoilers eftersom jag otåligt inväntar säsong tre på DVD och inte vill läsa något som spolierar upplevelsen. På housebloggen finns dock alla avsnitt från de första tre säsongerna länkade för den som inte kan vänta eller har missat något avsnitt. Själv är jag dock så gammeldags att jag inväntar DVD-utgåvan. Jag vill se på vår tv, i vår soffa, med min sambo och med text.

För den som verkligen är biten finns det säkert gott om godis på housebloggen. Ta er en titt, vetja. Själv ska jag testa en skärmläckare.


Andra bloggar om: , ,

8 reaktioner på ”Houseblogg

  1. Jag har redan sett alla tre säsonger av House, blev lite smått beroende ett tag. Tre säsonger – två veckor. ;)
    Så jag väntar med spänning på säsong 4!

  2. Ett tips för den som är intresserad av allt möjligt kring amerikanska TV-serier är att kolla in tv.com. Där finns allt man kan önska sig om Sopranos, House, Rome eller vad man nu har för läggning… ;)

  3. Fiffigt. Med andra ord kan man alltså använda vilket relativt vasst föremål som helst som skärmläckare? *testar*

  4. Användbart om skärmen är så full av flytande kristall att den har börjat bågna och se ut som en gammeldags fjortontums guldfiskskål. (den här tråden har officiellt spårat ur nu va?)

Kommentarer inaktiverade.