Skip to content

Till moralisttanterna

Eftersom moralisttanterna (och farbröderna, som Marcus Fridholm påpekar i en kommentar, men för mig är moralisttanter ett sätt att vara snarare än något könsbundet) har såna problem med att unga människor lägger upp bilder på sina stjärtar på internet, specifikt i Sloggis tävling, så tänkte jag att vi kan ge dem nåt att få en hjärtinfarkt över.

Inte för att min rumpa skulle vara något hjärtinfarktsframkallande, men om vi kan skapa lite ringar på ytan så kanske det sprider sig. Därför har jag bestämt mig för att göra en liten kanonkula. Inte för att jag känner mig tvungen, inte för att idealet så påbjuder, inte för att whattafuck, utan enbart för att moralisttanterna inte ska få mig att rätta in mig i ledet.

I ovan nämnda kommentar efterlyser Marcus en revolution. Jag visar min om du visar din, Marcus.

Peter Harold efterlyser i en kommentar en plats att ladda upp bilder för att trycka upp i nyllet på moralisterna. Du har din blogg, Harold. Släng upp bilderna på photobucket eller flickr, eller något annat som går att länka från.

Här är min. Alla som känner sig inspirerade och manade att moona åt moralisterna; gör det. Länka gärna tillbaka. Det räcker nu.

P.S: Jag är 30 år fyllda, pedofiler göra sig icke besvär.


Andra bloggar om: , , , , ,

Published inSamhälle

14 Comments

 1. Mäehh..var är rumpan då? Är det inte fusk att gömma den i brallorna? ;)

 2. En hel del av de ”upprörande” bilderna på Sloggi var inte värre än sådär faktiskt. (dessutom ville jag ta en bild som jag kunde stå för även i framtiden) ;)

 3. Linda Linda

  Ingas pedofiler, men jag kan ge bilden till min farmor, som har smak på yngre män. Sådär, nu blev du objekiferad. Varsågod! :-)

 4. Tack. :)

 5. Linda Linda

  Så lite så… Hon blev glad, men lite generad.

 6. Skönt att få bli uppskattad för sitt yttre och inte bara för sitt intellekt nån gång. ;)

 7. Jag hade dåligt med ljus; återkommer. Tack för tipset!

 8. Hahaha…det slår mig att varje gång du porrar ut dig så där så reagerar jag på kläderna. Förra gången var det ju dina landstingsstrumpor och då var inte omdömet lika positivt som nu om dina jeans! Justa! *måste för övrigt inhandla dylika för den tyska turistlooken (KORTA khakishorts och farfarssandaler…plus strumpor verkar inte vara en hit på kontoret)*

 9. Jack & Jones.

 10. Blir du inte besvärad av vetskapen att folk sitter och tar på sig själva till det här?

 11. Nej. Jag tror ärligt talat inte att nån gör det, och om det ändå förekommer så blir jag smickrad. :)

 12. Josh: Man får vara glad så länge folk tar på sig själva och inte bara sitter och skruvar besvärat på sig… :)

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: