Skip to content

Veckans plattnacke v.38

Ja, det är bara torsdag än, men ingen lär väl kunna överträffa Matt Wilkinson? Maken till stolpskott har jag nog aldrig hört talas om.

Och såna människor får rösta, köra bil och inneha vapen. Det är inte roligt, det är otäckt.


Andra bloggar om: , ,

Published inPlattnackar

9 Comments

 1. 250 miljoner flugor kan inte ha fel, ät ****

  Det värsta är att han inte är ensam, ibland får man känslan av att det är symptomatiskt. Men å andra sidan, vad kan man förvänta sig av ett land byggd på utvandrade europeer med sina egna ideer om ideal och värderingar, ingen historia som samtidigt agerar världspolis. Inte konstigt att medborgarna får hybris.

 2. Men herregud, hur korkad får en människa vara, egentligen?!
  ”Öl och dumhet”
  Har en otäck känsla av att han är så stendum att en rejäl ölkonsumtion, snarare skulle förbättra hans tankeförmåga än tvärtom…
  Stackars orm!

 3. Det bara bekräftade min ståndpunkt att aldrig klicka på aftonbladet-länkar. Det här var undantaget som befäste den regeln.

 4. linda linda

  … Men något som förvirrade mig var att han skulle imponera på flickvännen, men EX-flickvännen körde honom till sjukhuset… Fatta vilken tjej! Han stoppar in ormen i käften, blir biten, hon hämtar bilnycklarna och startar upp bilen. Och säger” BTW, hoeny, it´s over”.
  Sen kör hon honom till akuten.

 5. linda linda

  eller… vänta… det stog visst ex redan från börajn… får väl bära plattnackeepitetet med ära…
  *Skäms*

 6. Linda: Jag fattar inte varför hon inte bara lät dumfan dö. En vanlig vecka hade du kanske kunnat kandidera till titeln, men Matt är fortfarande ohotad så du går säker. ;)

  Arne: Jo, det var vad jag tänkte på från början också. Synd att han inte försökte impa på bruden genom att stoppa ormen i brallan. ;)

 7. linda linda

  Tack Matt för det!

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: