Enligt Min Humla
Inget är för stort eller för litet för Joshens slägga

2007-10-22

Veckans plattnacke v.42 och 43

Kategori: Plattnackar — Joshua_Tree @ 21:19

Förra veckans plattnacke uppenbarade sig redan på tisdagen förra veckan. Indianer i Afrika är helt enkelt svårt att överträffa. Förra veckans vinnare vinner en informativ länk.

Den här veckan tycks emellertid vinnaren ha uppenbarat sig redan på måndagen. Johanna Parikka Altenstedt går på knock direkt och ringer deep.eds fru. Hur jävla dum i huvudet är man då? (Nej, jag har ingen anledning att tro att det inte skulle vara sant.)

Vad vill hon? Vad försöker hon åstadkomma? Begriper hon inte att hon inte kan vinna en PR-match mot en snubbe som livnär sig på just PR?

Johanna Parikka Altenstedt slåss vildsint och smutsigt; först försöker hon tysta Isabella Lund genom att hota med att outa henne, sen ger hon sig på Studiomannen och Studiofrun, sen av någon outgrundlig anledning valde hon att kommentera deep.eds skrivande om henne på Drottningens blogg, sen sluter hon fred med Isabella för att omedelbart efteråt gråta ut i ett häpnadsväckande vinklat radioprogram där hon helt okritiskt tillåts sprida lögner, och nu har hon alltså ringt deep.eds fru. Däremellan har hon, säkert som amen i kyrkan, ägnat sig åt att anonymt plantera diverse skitsnack olika bloggar.

Det räcker nu. Johanna Parikka Altenstedt: Du är ett troll. Ett IRL-troll såväl som ett internettroll. Troll vinner ingenting. Ge dig ut och spöa flugsvampar eller nåt. Fjant.

Uppdatering: Anledningen till att JPA skulle vilja prata med deep.ed.


Andra bloggar om: , ,

15 kommentarer »

 1. Drottningen — 2007-10-22 @ 21:34 [ Quote ]

  du glömde länka till artikeln som är orsaken (gissar jag, märk väl.) till samtalet

 2. Joshua_Tree — 2007-10-22 @ 21:41 [ Quote ]

  *fixar*

 3. deeped — 2007-10-22 @ 21:59 [ Quote ]

  Passa dig. Snart står hon utanför din dörr…

 4. Yrvaken — 2007-10-22 @ 23:07 [ Quote ]

  Haha!
  Den där kvinnan är underhållning.
  Av samma anledning som det är dumt att låta barn springa med knivar och saxar så borde den där clownen inte få ha tillgång till datorer och telefoner utan översikt av en vuxen.
  Hon kan uppenbarligen inte låta bli att göra sig själv illa.

 5. pingback från Vi osynliggör det vi inte tycker om « Att arbeta som eskort — 2007-10-23 @ 02:56 [ Quote ]

  […] får ett telefonsamtal av X! Deep|ed skriver idag – Ge fan i att ringa min fru.. Josh utser X till veckans plattnacke v.42 och 43 och från Blogge Bloggelito hörs ett långt […]

 6. Thomas Tvivlaren — 2007-10-23 @ 09:03 [ Quote ]

  Finns det någon baktanke bakom att du valt just den där bilden eller är det bara jag som övertolkar in absurdum?

 7. pingback från opassande » Ständigt denna Johanna — 2007-10-23 @ 09:55 [ Quote ]

  […] Jag förstår inte vad hon anser sig uppnå med att ständigt blanda in familjemedlemmar. Sist var det studiomannens hustru som fick sig en släng av sleven, exempelvis, och det gick inte särskilt många förbi att hon ansåg att Isabellas barn inte förtjänade samma respekt som andras. Det är inte utan att jag får lite samma associationer som Blogge. Tragiskt, är väl egentligen ordet som beskriver hela den här historien som inspirerat Joshua_Tree att utnämna henne till veckans plattnacke. […]

 8. Joshua_Tree — 2007-10-23 @ 11:20 [ Quote ]

  Thomas: Ingen annan baktanke än att det är en bild på Fjant. I brudklänning dessutom – den andra bilden jag hittade var Fjant med stånd, och det kanske inte var så passande för just JPA. :)

  Hur associerar du?

 9. trackback från Signerat Kjellberg — 2007-10-23 @ 12:29 [ Quote ]

  Johanna Parrika Altenstedts egen såpa snurrar vidare…

  Jag trodde att den märkliga debatten om/med/mellan Johanna Parrika Altenstedt och Isabella Lund, med sympatisörer, nu hade ebbat ut och tillhörde historien. Efter att själv ha befunnit mig i en brutal bloggkoma de senaste veckorna så läser jag id…

 10. Thomas Tvivlaren — 2007-10-23 @ 13:02 [ Quote ]

  Jag utgår från att bilden är hämtad från filmen “Trolltyg I Tomteskogen”. Den film som det 1.5-åriga “vittnet” (Ätt åck ätt hallft! Häxprocesserna dog för flera hundra år sedan väl!?) via proxy (den goda modern) hade som favoritfilm och vars handling mycket väl kan ha legat som grund för den berättelse som hon påstås ha dragit för mamsen i den s.k. “styckmordsrättegången” (när det faktum att hon var just 1.5 inte räckte för de troligtvis ickeföräldrar som fäste vikt vid den utsagan). För övrigt den process som berövade 2 människor inte bara deras arbeten utan den ene av dem vårdnaden om sitt barn och för dem båda för all framtid möjligheten till upprättelse.

  En händelse som kanske bättre än någon annan i detta land symboliserar hur inte bara sanningen utan människor offras på neofeminismens altare.

  Och ja, jag medger att det är en smula långsökt… ;)

 11. Joshua_Tree — 2007-10-23 @ 14:38 [ Quote ]

  Det där var ohyggligt långsökt! Faktum är att jag knappt vet vad du pratar om. Nej, bilden är bara där för att JPA är ett troll och en fjant. Precis som Fjant. :)

 12. Drottningen — 2007-10-23 @ 15:20 [ Quote ]

  Josh: Det Thomas pratar om låter som Da Costa. Horan som mördades för en halv evighet sen, eventuellt av en läkare och en obducent? (hittade man någonsin henne eller var det bara delar av henne?)

 13. Thomas Tvivlaren — 2007-10-23 @ 16:01 [ Quote ]

  Ja ni ser, t.o.m. när jag förklarar så består det långsökta… *hopplöst fall* Drottningen prickade för övrigt rätt.

 14. Drottningen — 2007-10-23 @ 16:26 [ Quote ]

  Thomas: Josh är lite ung förstår du, han kanske inte minns den där soppan ;)

 15. Thomas Tvivlaren — 2007-10-23 @ 20:44 [ Quote ]

  Drottningen: Hehehe…det där sved. Själv var jag hyfsat ung när det där begav sig. Ung och dum… Men det är en annan historia.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Ordet är fritt

CommentLuv badge

Powered by WordPress
Creeper MediaCreeper

%d bloggers like this: