Skip to content

You can’t handle the truth!

Det har ramlat in önskemål från flera håll om en pågående bloggrannsakning där alla och envar ska delge sju sanningar om sig själva. Jag avböjde redan första gången utmaningen kom, och sen dess tror jag att jag har hunnit få bollen tre gånger till. Så härmed deklarerar jag liksom colonel Jessep:

You can’t handle the truth!


Andra bloggar om: ,

Published inNotiserSociala medier

4 Comments

 1. Jaja, nu ska han göra sig märkvärdig också…;)

  Peppe’s last blog post..Lokko loco

 2. Eller: ”You can´t handle the självrannsakan!”?

  ;-)

  Cliff Hanger’s last blog post..Nytt rekord

 3. Jag har också vägrat.

  Sanningen är bloggen. Där kan var och en dra sin egen slutsats. ;)

  Bert’s last blog post..Träffad

 4. Cliff: Så kan det också vara. Eller så anser jag att min person är tämligen ointressant för läsarna och besparar er tristessen. ;)

  Bert: Precis.

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: