Skip to content

Äntligen

Som ni har märkt har det varit tyst från bloggarna på scriptorium.se. Det beror på att vi har försökt flytta, vilket visade sig svårare än man kunde tro. Mer om det senare.

Nu är vi i alla fall uppe på det nya webbhotellet, och med hjälp därifrån börjar saker så sakteliga fungera.

Just nu verkar humlan och andra sidan fungera som de ska. Drottningsylt och Mamma M fungerar inte riktigt, vilket jag tror beror på att de pekar mot subdomäner som jag glömde att återskapa. Det är fixat nu, men kan ta lite tid. Eller så har jag missat något annat. Det är inte otänkbart det heller.

Det ramlade in några kommentarer och trackbacks på humlan strax innan flytten blev definitiv. Dessa har inte kommit med i flytten, men jag har dem sparade i en xml-fil. Dock tycks inte WordPress vilja importera hela XML-filen, trots att den inte är för stor. Vid tillfälle ska jag se till att det fixas. Jag har alltså inte börjat moderera och larva mig.

Hav förtröstan. Snart är allt som vanligt igen, men lite bättre.


Andra bloggar om: ,

Published inDatorSociala medier

10 Comments

 1. Ja, äntligen!! Och grattis till ett bättre webbhotell – jag menar, kunde det bli sämre? ;)

  Kan för övrigt informera om att din blogg funkar finfint i 800*600 (som jag kör för att kunna läsa texten på tv-skärmen när jag sitter i soffan och surfar). Du skulle bara veta hur många siter som inte funkar med så låg upplösning! Kudos.

  Mia*’s last blog post..Märkbara förbättringar

 2. Jenny Jenny

  Hoppas det ska fungera bättre för er på nya webhotellet. Förresten tror jag att jag såg herrskapet på Coop idag… ruskigt likt var det iaf. :)

 3. vaffan! Ska man behöva sminka sig och borsta håret innan man går ut i fortsättningen? *paranoid*

 4. [Comment ID #40591 Will Be Quoted Here]

  Jasså du. Hade gett dig till känna kunde du ha fått en autograf. ;)

 5. Jenny Jenny

  [Comment ID #40592 Will Be Quoted Here]

  Så illa såg det väl inte ut heller? :)

 6. drf drf

  Skönt att höra att ni snart är i full drift igen, och så hoppas vi att nya hotellet håller sig på banan. ;)

  drf’s last blog post..Hämnden som drivkraft

 7. [Comment ID #40598 Will Be Quoted Here]

  vet inte eftersom jag inte tittade efter innan jag gick, men jag vet att jag inte har borstat håret =)

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: