Skip to content

Studiomannen

Just ja. Hade nästan glömt. Jag fick i uppdrag av studiomannen att meddela att han inte har tillgång till nät än på ett tag och därför kommer att vara ytterst frånvarande. Jag vet inte om han tror att hela internetet brukar titta förbi här och läsa, men nu har jag i alla fall meddelat läget.


Andra bloggar om:

Published inNotiserSociala medier

5 Comments

  1. […] roll. Har man en blogg så har man ett ansvar; ifall hela Internet inte redan varit hos Josh och läst meddelandet om Studionmannen så vill jag härmed informera er ovetande då om att Studiomannen inte har tillgång till Internet […]

  2. Jag känner någon som vi brukar kalla ”Mannen som pratar med Internet”. Ibland brukar jag be honom hälsa Internet olika saker. Funkar det inte så?

  3. Fasen, jag borde ha kontakat dig när jag blev utan nätlös för ett par veckor sedan! :)

    Mia*’s last blog post..Jag har flyttat!

  4. Tackar tackar. Sitter tillfälligt på nätet och har publicerat en del arga saker. Du och jag har all anledning att vara rasande, men det orkar jag fan inte skriva om…

  5. Ville bara påtala för läsarskaran att min plånbok är plågsamt tunn i relation till den tidsmässiga distansen till nästa löneutbetalning som inträffar om ca 3 veckor. Fram tills dess så emottager jag tacksamt frikostiga bidrag (små bidrag tages också emot men inte fullt så tacksamt).

    [För övrigt undrar jag om Studiomannen följt upp den här kampanjen… ;) ]

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: