Skip to content

To: Bono Re: Birthday party

Dear Bono.

I’m sorry to say I won’t be able to attend your birthday party on May 10th. (My invititation must have gotten lost in the mail by the way.) You see, there’s this factory here in Södertälje and they need me there the coming weekend.

However, if you’ve got the time, you are welcome to swing by to celebrate my birthday on May 9th instead. Nothing fancy, just me, the Queen, the cats, coffee and cake. I’ll be home around 3pm and you can park your jet in Birkakorset. People here are used to creative parking so they won’t mind.

If you bring a guitar or the Edge we can jam. We haven’t sung together since that evening at Ullevi and that was some success, wasn’t it! The crowd loved it. We should do that more often. I for one miss it.

See you friday then? What do you say?

Sincerely yours
Josh


Andra bloggar om: , , ,

Published inEnglishÖvrigt

16 Comments

 1. ”I’ll be home around 3pm and you can park your jet in Birkakorset. People here are used to creative parking so they won’t mind.”

  Jag skrattar så jag gråter. Du är verkligen precis sådär rolig som alla tror

 2. Mja. Jag hade klurat lite på att göra något roligt av att jag och Bono fyller dagarna efter varandra. Idén att bjuda in honom till gemensamt firande var faktiskt Drottningens.

 3. Fantastiskt!!

  *s*

  msgarbo’s last blog post..*pust*

 4. Som den nörd jag är säger jag bara ett stort LOL :D Grattis i förskott och jag ser fram emot att gå förbi Bonos jetplan när han parkerar i Birkakorset.

  Danni’s last blog post..Finne

 5. :)

  Jag undrar: är det bara Bono som är inbjuden?
  Dukas det kanske för den objudna gästen också?

  Mia*’s last blog post..Med vinden i håret

 6. Andra får titta förbi och smaka på den tårta som eventuellt finns kvar när Bono ätit sig mätt. ;)

 7. Älvan Älvan

  Jag tänkte i precis samma banor som Mia… det var ju alldeles för länge sedan ni var här och åt biff stroganoff, och jag har inte träffat arga katten än.

 8. M M

  Då får jag lite tårta nästa vecka ;)

  M’s last blog post..Sjuklingar

 9. [Comment ID #43348 Will Be Quoted Here]

  Nästa vecka? Då får du köpa den själv, för man serverar faktiskt inte 4 dagar gammal tårta

 10. Jenny Jenny

  Passar på att gratulera i förskott, då minnet är kort.

 11. Thank you for your invitation! I’m sorry that I can’t drop by, I’m having a drink with the Dalai Lama where the streets have no names on that day, but I’ll make sure to not forget sending an invitation to you for my next party. Yeah. You did great at Ollewee Guddeborgh, although none of us on stage appreciated your ”Geeeh meeeeeey!” screams during ”Miracle drug”. You almost scared L.M.Jr away there…

  /Yours, Hewson

  —-
  Andreas hackar Bonos kommentar för att fylla i:

  Skicka mailet till karln på riktigt! Jag fick ett anfall för något år sedan och mailade till 16 av mina absoluta favoritartister, vänliga och allmänt uppskattande och positiva brev. Inom en vecka hade jag fått svar på åtta av breven, varav två svar kom från artisterna själva och övriga kom ifrån skivbolagsrepresentanter eller managers. Efter ytterligare en omgång mail till ombuden som svarade i artisternas ställe hörde ytterligare två artister av sig personligen. En av de artisterna lyckades jag behålla kontakten med, vilket har resulterat i (hör och häpna) en inbjudan till artistens födelsedagsfest i en stor stad i ett annat land. Okej, det var inte Bono eller någon av Bonos kaliber (fel genre!) – men lika fullt en artist som för mig betyder något stort på samma sätt som jag gissar att U2 gör för dig. Så pröva, om du inte redan har gjort det. :)

  P.D.’s last blog post..Updated templates, which means…

 12. *asg* och…

  ”Öh-öh, ha’ den äran”…i förskott!

 13. Hur går det gamla ordstävet? Om inte berget kommer till Muhammed får Muhammed komma till berget? Var det så? Nå, om inte berget kommer till Josh kan det skita ner sig. :)

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: