Skip to content

Röster i bruset

Jag vet att det pågår något mycket viktigare just nu och snart kommer hela bloggosfären att översvämmas av tyckanden om detta oerhört viktiga. Som tur är kommer jag då att befinna mig på jobbet, lyckligt ovetande om vilken låt som vann och om den var rätt eller inte.

Trots att det är den största händelsen på året vill jag, innan översvämningen är total, peka på något annat. Läs Projo och Opassande. Det pågår otäcka saker bakom kulisserna.


Andra bloggar om: , , , ,

Published inNotiser

11 Comments

 1. Jag ser inte heller på melodikrysset, även om jag har möjlighet till det. Jag är vid din sida, broder.

 2. ”Läs svenska folkets hälsningar till Charlotte!”
  YEAH RIGHT!
  Och nej, jag har inte läst, rubriken kom upp via Google Reader.
  Och jo, att prioritera är ju allt. Hundra miljoner eller så har dött i en jordbävning i sydostasien och vi oroar oss för melodifestivalen. Nice going…

  Jessika’s last blog post..Vill också

 3. steelneck steelneck

  Grattis Ryssland.

  Det kan nog faktiskt bli intressant att se dem anordna nästa års melodifestival, de kan det där med att göra pampiga saker, resurser saknas liksom inte. Men låten? Tveksamt..

 4. ”Stolleprov” sa man i min hemby när folkets park ordnade en tävling i sång… men det var ju före TV…

 5. Suck och mörker…

  Jag gick in till stan (Sth) i lrödags kväll vid 22-tiden och fastän det var lönehelg var det lika lugnt som en torsdagskväll. Vilket måste betyda att en stor del av populationen satt vid sina dumburkar och tittade på… *förbjudet ord*

  Vi hann i alla fall hem i tid för att höra vinnarlåten (skulle egentligen dra igång DVD:n) och jag tappade hakan ända ner till pubishåren. Jag har inte hört en sämre låt på… ja, jag vet inte hur länge. Om detta var vinnarlåten är jag glad för att jag inte hörde de andra bidragen.

  Apropå Ryssland och Melodife…*gnisslar tänder*, kanske någon kan hjälpa mig med namnet på tjejduon som var med och tävlade för några år sedan och gav oss gubbsjuka några trevliga fantasier…? Även URL till YouTube-klipp går bra.
  ;-)

  Idé till Svante Stockselius & compani:
  Med tanke på att Lordi sopade rent hus på schlagerfestivalen med sin rockiga låt häromåret kanske det skulle vara på sin plats att inrätta en europiesk TV-sänd Rockfestivaltävling istället? Ja, om man nu skall tävla om något som man säger sig inte kunna tävla om, nämligen musik.

  Bara en anspråkslös idé från min sida.

  Peter Harold’s last blog post..Road to heaven/hell? Del 9

 6. Jag tänkte också på t.A.T.u (vilken jävla fjortisstavning!). Men nu brusar ni. Sluta prata fucking schlager! Jag ska banne mig börja tokmoderera och ta bort alla kommentarer som har med schlager att göra. ;)

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: