Skip to content

Isolering

Tidigare i veckan kablades nyheten ut att man funnit en tidigare okänd indianstam som lever isolerad från resten av världen, djupt inne i Amazonas. Enligt rapporteringarna finns det i runda slängar hundra grupper av människor som lever ovetande om den moderna världen. Dessa finns huvudsakligen i Amazonas, på Nya Guinea och på avskilda öar i Stilla Havet, samt i Sveriges Riksdag.


Andra bloggar om: , ,

Published inNotiser

7 Comments

  1. Jag har hållt ögonen på bland annat dn.se sedan igår, men inte på någon plats har jag hittat något om att FRA potentiellt bryter mot grundlagen. Men någon gång måste väl isoleringen släppa? Jag ska gå ut med plakat och broschyrer på stan. Det verkar vara enda sättet förutom att begå brott för att tidningarna ska ta upp det.

    Det är inte utan att jag börjar fundera på om Styrelsen för psykologiskt försvar är inblandat, för den här tystnaden kan inte vara naturlig…

    buddy jesus’s last blog post..FRA ÅT HELVETE!

  2. Haha, utmärkt! :D

  3. Hur kunde jag missa det här?!? — Lysande :-D

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: