Skip to content

Bilden av folkligt stöd

Äntligen har det kommit ut bild på den blomsterbombning som Camilla Lindberg ”drabbats” av. Det är Dalarnas Tidningar som skriver om Camilla och publicerar en bild av några av de blommor som ramlat in. Jag hetlänkar helt fräckt.

Som sagt; det här är bara en del av blommorna. Jag läste någonstans att buketterna passerat tvåhundra till antalet och att det fortfarande kommer mer. Vad är väl lite vuxenmobbning mot det här?


Andra bloggar om: , , ,

Published inNotiserPolitik

12 Comments

 1. kärleksbombning? på henne bara ;)

 2. Så vackert, så obeskrivligt vackert!

  Hoppas att det svider riktigt ordentligt i skinnet på framförallt vissa svikare, men även på resten av landsförrädarna, att se detta.

  Björn Felten’s last blog post..Rätt skall vara rätt

 3. Hon är värd varenda blomster. Civilkurage är det inte så gått om.
  Hon säger att hon tror att folk har fått inblick i partipolitiken tack vare FRA.
  He he, ganska komiskt egentligen. Politikerna vill avlyssna medborgarna, men lyckade samtidigt avslöja spelet i partipolitiken, med mobbing och annat olagligt. Kanske Arbetsmiljöverket skulle ta sig en titt på den psykosociala arbetsmiljön i riksdagen.

  För övrigt är jag övertygad om att riksdagen röstade igenom FRA-lagen av rädsla för USA. En stor del av östblockets datatrafik passerar tydligen Sverige enligt Computer Sweden. Dessutom sprider USA kostnaderna för sin avlyssning på fler länder.

 4. Demokrati à la fEUdalism…

  Att demokrati handlar om folkstyre och folkligt inflytande verkar ha gått Brysseleliten förbi. Skillnaden mellan en diktatur och EU-definierad demokrati verkar bestå i en tids- och utmattningsfaktor. I diktaturen driver de styrande igenom besluten…..

 5. I början var jag mot det , jag tänkte att hon bara gjorde sitt jobb.
  men sen tänkte jag om. Hon var den enda av alla 4 allierade partier som sa NEJ. En enda som vägrar o vara en lydig får. En enda av så många som vägrar o vara nickedocka. Hon ska hyllas som bara det.

 6. Linda Linda

  Ser ut som nån dött… Vågar man sig på ett litet brandtalsinspirerat skämt om att det är friheten som gått till sin sista vila i vår sköna demokrati?

 7. Linda: Det tycker jag låter som ett lämpligt skämt. :)

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: