Skip to content

/ignore

Lisa Bjurwald
Marcus Svensson


Andra bloggar om:

Published inNotiser

10 Comments

 1. Tipstack till dig för min nya blogg och vilket klockrent inlägg du har skrivit. Igen.

  Ysabelle’s last blog post..Bloggsörja och mordhot.

 2. Bästa sättet att bemöta dem, de skriver för att få uppmärksamhet, och blev rikligt belönade på många bloggar. Att totalt ignorera dem hade tagit bättre skruv, tror jag.

  Morrica’s last blog post..Reinfeldt och oskulderna

 3. Lisa Bjurwald, är det inte en bloggofobisk skribent på gårDagens Nyheter, eller är jag helt ute och cyklar?

  Jag bryr mig inte längre om att lära mig namnen på alla idioter, allra minst de som skriver för gammelmedia som ligger i dödsspasmer; det är svårt nog att hålla reda på vad ens vänner i vardagen heter – även om de inte är alltför många.

  Peter Harold’s last blog post..VAB

 4. Att Blondinbella skriver som en kratta verkar heller inte spela någon roll, bara för att hon just nu för ovanlighetens skull skriver om något som har lite verklighetsförankring. Hur ska vi ha det Bjurwald, är det ok att blogga om man har något vettigt att komma med oavsett språksvårigheter, eller inte?

  Falken’s last blog post..Jag förstår inte

 5. Visst borde man… men det är lite svårt när den senare förärar mig ett personangrepp på sin ledarsida:
  länk 1
  Mitt svar här: länk 2

  (Finns det något snyggt sätt att länka i kommentarer på WordPress förresten?)

 6. Per: Det går utmärkt att skriva snygga länkar i wordpress. Nämligen med standard html.

  < a href="url" >länktext< /a >

 7. Jag tog mig förresten friheten att fixa till länkarna i din kommentar, Per. Tydligen vill inte WordPress gå med på att länkadresser kan sluta på .gm eller innehåller parenteser (vilket jag förvisso har förståelse för, jag har aldrig sett det förut), men nu ska det fungera. Läsa ska jag dock göra senare. Jag är inte på humör att bli arg på en plattnacke just nu.

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: