Skip to content

Stay

Fick just ett tråkigt besked via ICQ. Saxofonisten Leroi Moore, från Dave Matthews Band, har avlidit. För inte så länge sen läste jag också att trummisen i mitt gamla favoritband Steelheart, John Fowler, trillat av pinn. Jag har inte så gott om hjältar att de kan hålla på och slösa bort sig själva på det här viset.

Till Moores minne lyssnar vi till en av de låtar han skrev tillsammans med Dave Matthews. Stay.


Andra bloggar om: , ,

Published inMusikNotiser

5 Comments

 1. Vila i frid Leroi :(

  Någon aning om vad han dog av?

  West’s last blog post..Samlingen växer

 2. Som jag förstod det har vurpat med ett terrängfordon av nåt slag. Fast det var visst ett tag sen, och han har blivit utskriven från sjukhuset. Sen har det tydligen uppstått komplikationer, han har blivit inlagd igen och sen avlidit.

 3. Jag känner lite sorg över att musikbranschen inte så gärna minns hur Dave Matthews Band marknadsförde sig för lite över 10 år sedan. Jag lärde mig mycket om den nya tidens musikdistribution tack vare DMB på den tiden, och då är det inte knytnävsfighterna mot bootleg-releaserna jag tänker på…

  Andreas’s last blog post..Peaking the charts

 4. Jag gillade EST starkt men så dog Esbjörn Svensson långt före sin tid. Ingen vet vad som händer nu, inte de två återstående bandmedlemmarna heller, fast jag antar att det är ungefär så det blir när någon dör.

  Jessika’s last blog post..Bisarra inre dialoger

 5. [Comment ID #48117 Will Be Quoted Here]

  Du får gärna berätta mer om det där för jag vet inte mycket alls om DMB:s marknadsföring.

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: