Skip to content

Global uppvärmning

Imorse, när jag satte mig i bilen, åkte tröjan upp en smula vilket gav resultatet hud mot läder. Normalt borde inte det vara ett problem i augusti. Nu var det nära att jag skrek som en badkruka i maj och slog genast på rumpsteken. Global uppvärmning min stjärt! Det här måste vara tidernas sämsta globala uppvärmning. Andra globala uppvärmningar hånar den här globala uppvärmningen, ger den wedgies och trycker ner dess huvud i toaletten.

Som motvikt till den där dagen då alla skulle släcka lamporna för att spara energi tycker jag att vi ska ta en dag då vi tänder alla lampor, dammsuger hela hemmet och bakar kanelbullar till förbannelse, allt medan bilen står på tomgång utanför, så kanske vi kan få en global uppvärmning värd namnet. Någon borde lära den här jävla planeten veta hut!


Andra bloggar om: , , , ,

Published inNotiser

6 Comments

 1. Jenny Jenny

  Hm, jag tycker det är riktigt varmt och skönt jag. Fast jag kan å andra sidan gå utan strumpor i skorna i december också, så jag kanske inte har någon talan?

 2. Försök inte, den svenska sommaren är den bästa dan på året.

 3. Var har du varit någonstans – jag har haft en faktiskt riktigt skön sommardag. Nu är förstås morgon ett relatovt begrepp men när jag masade mi
  g ut till bilen var det nästan stekhett.

 4. Andreas: Jag tycker att vintern är den bästa dagen på året. :)

  Peter: Jag satte mig i kärran strax efter sex. Det var tolv grader ute. Att döma av hur rått det var hade det antagligen varit betydligt kallare under natten.

 5. cnab cnab

  En behagfullt utförd fis slår i det beskrivna fallet två flugor i en smäll – ökar den globala uppvärmningen men värmer också upp bilsätet. Testa nästa gång!

 6. -> CNAB
  Många av oss riktiga män kan inte hålla kvar den magasinerade morgonfisen i ändtarmen tills vi är ute i bilen; vi måste få släppa en demonstrativ rökare inom fem minuter från det att väckarklockan ringt. Störst lycka är om fisen kommer av sig själv och väcker en före väckarklockan, då känns det som att det kan bli en bra dag…

  Peter Harold’s last blog post..5 minuter från tragedi

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: