Skip to content

Veckans plattnacke v.34

Den ärofyllda titeln går den här gången till Eva Selin Lindgren, centerpartiet, för hennes svar på Opassandes brev. Juryns motivering lyder: ”För att ha uppvisat en häpnadsväckande brist på fingertoppskänsla genom att klappa en av bloggosfärens högst ansedda opinionsbildare på huvudet.”

Eva Selin Lindgren vinner ett brev från Mark Klamberg. Läs det och återkom sedan med rätt information och befogad kritik. Läs också sågningen hos webhackande.


Andra bloggar om: , , ,

Published inPlattnackarPolitik

6 Comments

  1. Lupus Lupus

    Eva Selin Lindgren svartmålar Google men det finns ju flera avgörande skillnader mellan sådana företag och FRA. En skillnad är att det bara är FRA som systematiskt kommer att försöka forcera krypterade meddelanden. En annan skillnad är att det bara är FRA som kommer att behandla en – inte som källa till produktutveckling och bättre marknadsföring – utan som kriminell.

  2. En tredje är att staten kan använda tvångsmedel mot medborgarna. Det kan inte Google.

  3. […] igen, Jonas Morian PromeMorian, Jinges web och fotoblogg, Christian Engström (pp), El Rubio talar, Enligt Min Humla, Christian Engström (pp) igen, gardebring.com anders.nu, Opassande igen, Sebastian Bay, Conjoiner, […]

  4. […] igen, Jonas Morian PromeMorian, Jinges web och fotoblogg, Christian Engström (pp), El Rubio talar, Enligt Min Humla, Christian Engström (pp) igen, gardebring.com anders.nu, Opassande igen, Sebastian Bay, Conjoiner, […]

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: