Skip to content

Blogge reder ut begreppen

Ska springa iväg till jobbet, men hittade precis en lysande sammanfattning kring debaclet kring Arbogamorden och The Pirate Bay.
Det här är tamigfan obligatorisk läsning.


Andra bloggar om: ,

Published inNotiser

5 Comments

 1. Vill bara säga att jag svarat på din kommentar. Missade den eftersom jag hålls med diskussion i ett senare inlägg.

 2. Sture Sture

  TPB indexerar och låter publicera idexering via sin tjänst. Så visst publicerar de. Mininova, Google och andra tjänster avlägsnar möjliga sökresultat i sina indexeringar ifall involverade parter ber om det. TPB gör det inte.

 3. Vill bara säga att jag skrivit ett enormt svar på ditt senatse inlägg. Ta en macka först så du orkar läsa hela utläggningen. :-)

 4. Nä, nu f-n börjar jag bli orolig. Det tår i artikeln att fram tills TV4 ”avslöjade” att förundersökningen fanns att ladda ner från nätet bara lästs av ett tiotal personer.

  Det är nu jag tappar hakan. För tre veckor sedan var jag i barndomshemmet och fann morsan, drygt 60 bast, begravd i en hög med papper. ” – Det är om Arboga-mordet som jag fått nerladdat från nätet…” hördes en röst från baksidan av det övertäckta köksbordet.

  Jag inser att jag som hennes barn inte har kontroll över min mors internetvanor. Jag måste ringa BRIS.

  Inte nog med att hon fascineras av det obskyra ämnet (och att hon åkt iväg till Arboga för att personligen leta efter mordvapnet), hon har alltså hittat nåt som inte jag hittat före henne på nätet…

  Vi måste kvalitetssäkra webben för att skydda våra föräldrar från såna här otäckheter. Vilka mardrömmar kan inte gamla människor drabbas av genom om att läsa om såna här otäckheter?!!! Tänk på deras gamla svaga hjärtan!!! Telia måste införa ett filter som bara släpper igenom hemsidor som kan hittas efter sökord som ”knyppling” och ”saftkokning”.

  Seriöst. Fri information är nog bäst. Tycker man inte om att kolla på ihjälslagna småbarn så låter man bli. Jag avstår så gärna. Däremot vänder det sig i magen vid tanken på att det verkligen finns en människa som kan få för sig att begå ett sådant här mord. DÄR finns det sjuka. Inte att folk är nyfikna. Det är ganska naturligt. Åtminstone normalt.

  Peter Harold’s last blog post..Svampåret 2008

 5. Man läser ögonen ur sig. Vilken värld.

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: