Tiotusen tyska bögar

Många har frågat sig varför Lex Orwell överhuvudtaget har kommit upp på bordet. Sten-Ingvarz har alltid hänvisat till diffusa yttre hot, utan att specificera det ytterligare. Därefter kom det fram att FRA har en egen version av PuL, och det kan man ju också fråga sig varför. Varför ska FRA få kartlägga människors religiösa övertygelse eller sexuella läggning när andra myndigheter inte får det? Jag vet varför. Allt är Fredrik Lindströms fel.

Jag snuddade vid tanken redan den sextonde september, men nu är jag säker på min sak. Allt började 1994 när Fredrik Lindström, under täckmanteln Perry Martinsson från Tyresö, ringer till ”Ja till Europa” för att reda ut begreppen inför Sveriges folkomröstning om EU-medlemsskap. Perry Martinsson har nämligen fått höra av en polare att om Sverige går med i EU, då kommer det att komma ungefär tiotusen tyska bögar till Sverige. Efter lite resonerande fram och tillbaka med kvinnan på Ja till Europa kommer Perry Martinsson fram till att det kan komma så många som hundratusen tyska bögar. Har ni missat den här busringningen så så måste ni lyssna på den (youtube-klipp i slutet av artikeln). Det är alltså en busringning från P3:s radioprogram Hassan.

Problemet är att FRA redan på den tiden avlyssnade allt och alla. Fullkomligt olagligt naturligtvis, men FRA står ju över lagar och regler så det var inget bekymmer. Ja till Europa är en typisk sådan organisation som FRA borde ha haft ett intresse av. Alltså har det suttit någon verklighetsfrånvänd tomte i en bunker på Lovön och avlyssnat ”Perry Martinssons” samtal med Ja till Europa, blivit alldeles förskräckt och sprungit upp till ledningen med andan i halsen: ”Sverige är på väg att bli invaderat av upp till hundratusen tyska bögar!”

Nu har läget förändrats något. Det är inte politiskt korrekt att vara rädd för homosexuella, och även om FRA står över lagen så står de inte över den politiska korrektheten. Därför kan naturligtvis inte Sten-Ingvarz berätta för oss exakt vad det är de är rädda för, eller varför de behöver en egen version av PuL, utan hänvisar bara till diffusa yttre hot. Och skulle det vara så att vi trots FRA:s kartläggningar ändå bli invaderade av tyska bögar så har regimen varit vänlig nog att smörja in våra stjärtar och värma upp oss, vilket kommer att göra det något mindre obehagligt. Det kan rent av vara så att när de tyska bögarna anländer så är vi redan så sönderknullade att de inte finner oss intressanta utan drar vidare mot Finland istället. Fiffigt, regimen!

Nu skulle man ju kunna tro att det bara är att berätta för FRA vad Hassan egentligen var för något, men det är inte riktigt så enkelt. FRA lyssnar inte på argument, de lyssnar på informationsstråk. Dessutom skulle de genast misstänka att Hassan var en muslimsk sammansvärjning och avfärda all information som vilseledande. Nej, för att få fram information till FRA måste man vara lite fiffigare än så. Därför uppmanar jag alla att maila eller ringa till eventuella bekanta med suspekt ursprung (läs: mellanöstern) och ”berätta” om Hassan, Perry Martinsson och det hysteriskt roliga skämtet ”10 000 tyska bögar”.


Andra bloggar om: , , , , , , , , intressant?

6 reaktioner på ”Tiotusen tyska bögar

  1. Nej, de tyska bögarna är i en otäckhetsklass för sig. Säg ”porr” så får folk vissa associationer. Säg ”tysk porr” och associationerna blir värre. :)

    West: Haha, ja det har du nog rätt i. :D

  2. I o f helt oväsentligt, men jag tycker det låter som Per E Martinsson.
    Bara det.

Kommentarer inaktiverade.