Skip to content

Och bilen går bra?

Jatack, det gör den. Klockan halv åtta igår morse, något försenat, blev den besiktigad med en anmärkning på en bromslykta men inget krav på ombesiktning. Men är det inte märkligt att man blir så stressad och nervös av att besiktiga bilen? Här har jag suttit på sjukhus flera gånger under vintern och varit orolig över vad läkarvetenskapen (som jag kraftigt börjar undra om det verkligen är ”vetenskap”) ska hitta för fel på mig, men ingen av gångerna var jag så nervös som när jag besiktigade kärran. En kärra som för övrigt är så ny som 05 och dessutom nyservad. Vad har jag att vara orolig för liksom?

Att sitta i bilen vid 13 grader minus, med feber, och vänta på att bli inkallad var inte kul. Inte kul alls faktiskt. Men efter det har jag gradvis mått bättre. Igår eftermiddag och kväll var första gången på länge som jag kände mig feberfri och mådde rätt bra. Då hade jag i och för sig tagit Citodon så det kanske bara var kodeinet som pratade. Inatt slapp jag också svettningarna. Vem vet? Jag kanske vågar känna mig på bättringsvägen? Men jag vill fortfarande ha ett besked om vad det är, eller var. En trasig bromsykta vore en utmärkt diagnos.


Andra bloggar om: , , ,

Published inNotiser

7 Comments

 1. Leo Leo

  Ja, visst är det hemskt att besiktiga bilen? Nu har jag sluppit det i två år, men nästa år är det dags….

  Vi hoppas på en trasig bromslykta för din del.

  Leo’s last blog post..Begravning av vår integritet

 2. Citodon is the shit! Hoppas du är på bättringsvägen, men också att du får veta vad det är. Krya på dig!

  Danni.’s last blog post..Have a heart

 3. Du har fått en nål a la gigantum införd i höftbenet och du oroade dig för bilbesiktningen och satt dessutom i minusgrader med feber??
  Tack och lov för citodon ja. Ta hand om dig!

  Jessika’s last blog post..Nuttier than a Fruitcake

 4. Ylva Ylva

  Det är så där nervöst att besiktiga bilen för att man är helt utlämnad åt folks godtycke och inkompetens, precis som med politiker alltså, man vet aldrig hur det går.

 5. [Comment ID #55086 Will Be Quoted Here]

  Fast det är man ju hos läkaren också, och ändå känns det inte lika nervöst. :)

 6. Jenny Jenny

  Att besiktiga bilen och gå till doktorn är som att köpa lotter… ibland vinner man, ibland förlorar man. Ibland verkar hela lotthögen vara falsklotter och säljarna solovårare… :P Krya på dig!

 7. Hoppas det känns bättre nu!! Skrev till Drottningen att om jag mejlar igen då kommer han att tro att där är den galna stalkern från Västerås ;)

  Jessika’s last blog post..Utan direkta skäl, men med mycket själ

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: