Skip to content

Provsvar

Jag fick prata med en läkare sent omsider. Det är inte lymfom, och i övrigt hittar de visst ingenting suspekt med mina prover.

Så… Då har vi uteslutit lymfom (vilket är en stor lättnad förstås) och benskörhet. Sedan tidigare vet vi som följer House att det aldrig är lupus. Jag vet inte, men att köra uteslutningsmetoden verkar kunna ta tid.

Hur som helst: Jag mår bra. Jag vill bara veta vad det var, eller är, för fel på mig. Jag ska lämna nya blodprover imorgon för att se om sänkan är nere där den borde vara. Om så är fallet är jag frisk och det hela kan antagligen avfärdas som en mystisk virusinfektion.

Jag hoppas att det här är slutet på den här historien nu.


Andra bloggar om: , ,

Published inNotiserSamhälle

9 Comments

 1. Skönt!

  Fast det där med att det inte var benskörhet kunde vi nog räkna ut med tanke på hur du böjde kanyler med höften ;)

  Jag håller en tumme för att sänkan beter sig normalt nu

  /K

 2. Det var just det jag menade. Det var när jag krökte kanyler med höften som jag kom fram till att det inte var benskörhet. Sköterskorna höll med. :)

 3. Skönt att det inte var lymfom!! Jag hoppas att crp är normalt nu. Har du fortfarande feber är det nog inte det men vad tusan.
  Och ska man säga grattis?

  Jessika’s last blog post..Det började bra…

 4. Jenny Jenny

  Hur rörigt som helst, men känner igen det, uteslutningsmetoden är långsam, min har hållt på i över sex år med ganska skrala resultat. Jag hoppas du blir friskförklarad och slipper framtida bekymmer!

 5. Tur att det inte var lymfom! Jag har förövrigt en vän som fick akuta ryggsmärtor och plötsligt slutade kunna gå. Hon fick ligga nerdrogad på sjukhus i tre veckor och ta alla prover i världen ungefär, samt testa en massa olika mediciner och antibiotika. Efter tre veckor var hon frisk i alla fall, ingen vet vad som hände, ingen vet vad det var. Det enda de TROR är att det kan ha varit något virus.

  Så det återstår att se om du får något bra svar, förstår att det är obehagligt att inte veta vad det var.

  Danni.’s last blog post..Ett desperat försök, det krävs ett hjältemod

 6. En gång drack jag jättemycket sprit. Sen kunde plötsligt inte jag gå heller. Men det var nog inget virus. ;)

  Skämt åsido, det där lät jävligt obehagligt. Virus kan tydligen ställa till massor med skit.

 7. Jag håller tummarna för det ordnar sig för dig. Du har ju gåvan att uttrycka dig i skrift. :-)
  Och så lever vi ett samhälle där ”alla skall med tåget”, så du behöver åtminstonde inte bekymmra dig över sjukhuskostnaderna.

  Idag torsdag skall jag också på biopsi för en märklig knöl en bit under vänster armhåla.
  Efter det du har skrivit, och de därefter följande läsvärda kommentarerna, så låter detta med biopsi inget vidare angenämt.

 8. can it be autoimmune disease? ;)
  snart börjar en ny säsong av House, vi kanske hittar lösningen på vad som är fel i dig i ett av avsnitten. Vi håller tummarna.

  Anna’s last blog post..Bloggtips

 9. Det har redan börjat en ny säsong på Canal+, men ännu inget som passar riktigt. :)

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: