Skip to content

Äntligen!

Efter allt felsökande tror jag nu att jag har funnit svaret till varför muspekaren plötsligt vägrar röra sig. Jag hittade förklaringen av en slump när jag letade igenom gamla bilder.

Vad tror ni?

Jag trodde att hårbollar bara kunde ställa till trassel i gamla mekaniska datormöss.


Andra bloggar om: , ,

Published inNotiserÖvrigt

11 Comments

 1. Staffan Staffan

  Det vet väl alla att katter är livsfarliga för möss?

 2. Verkar som en helt logiskt anledning. Är det också därför som högtalarna bråkade kanske…?

  Piratjanne’s last blog post..Normer

 3. Jenny Jenny

  Kan ju vara logisk orsak ja. Själv petar jag bort alla tangenter då och då och tar bort kattgrus och hår, som gör tangenbordet segt. :)

 4. Fast nu tror jag ju inte på allvar att hårbollar har med saken att göra. Bilden ska ju tolkas som att jag inte kan röra musen för att det ligger en katt på min hand. Ju. Vad roliga skämt blir när man måste förklara dem. ;)

 5. Vacker katt! Brittiskt korthår eller Chartreus?

  Vi hade en liknande som tyvärr gick bort i höstas och lämnade stor saknad efter sig.

  Mats’s last blog post..När det nästan är för sent

 6. Som ett sent tillägg och lite ot, jag har varit med om en kvinna som gav sina katter levande möss en gång i veckan. Det var rätt äckligt att se faktiskt.

  Jessika’s last blog post..Inlagda ramlöksknoppar från Gotland

 7. Det verkar lite äckligt ja. Visserligen matar folk sina ormar med möss också, men… Nej, det må vara hur naturligt det vill men jag vill inte gärna vara med.

 8. Mitt problem är snarare att det sitter ”någon” på antingen musmattan eller tangentbordet – och petar till musen lite då och då för att det ska hända saker… :) Händer massa roliga saker i WoW på det viset.

 9. Jag ska f ö sluta tråka Josh om Ubuntu och möss och usb och hela klabbet ett tag sedan han hjälpte mig att hitta en förträfflig mediaspelare för avi.filer som jag inte fick att funka. Tack tack :)

  Jessika’s last blog post..Någon som vet hur? MacBook-relaterat

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: