Skip to content

Grattis Opassande!

Nyss hemkommen från Stora bloggprisets gala. Jag måste säga att det var en lyckad tillställning. Jag hade fruktat att det skulle bli något hundratal bloggare och sen ytterligare lika många mingelkändisar vars främsta bedrifter består i att ha skämt ut sig i tv. Som Robinson-Robban, som i och för sig var där. Mymlan satte upp en mobiltelefon i ansiktet på mig och berättade att hon hade bambusat Robban och att han minsann hade en blogg. Jag gjorde mitt bästa för att verka intresserad av detta faktum. Kanske får vi se om jag lyckades. Kanske inte.

Anna livebloggade och jag måste säga att det var väldigt roligt att att träffa alla trevliga fränder igen. Jag har saknat er. Men allra roligast var ändå att springa ihop med Andreas Viklund. Han och jag råkade på varandra på Lunarstorm en gång i tiden, runt millenieskiftet. Sedan dess har vi betraktat varandra på avstånd, kan man säga. Otroligt roligt att äntligen träffa människan ifråga (och skönt att höra lite hederlig norrländska bland alla ståkkålmare).

Och så till slut: Stort grattis, Opassande! Det var dig väl unt. Jag röstade förvisso på Blogge. Emma vet det och det verkade som att hon förlät mig. Eller så väntar hon bara på att jag ska sänka garden…

P.S Alla politiska bloggar fick stora applåder och jubel när nomineringarna påannonserades. Utom vardagsbloggaren Calle Bildt, som råkat hamna i fel kategori. Calle i fick i stort sett ingen reaktion alls. Det kändes som ett slags poetisk rättvisa.


Andra bloggar om: ,

Published inSociala medier

18 Comments

 1. Tack ska han ha. I gengäld får jag då komplimentera med att jag nominerade dig.

 2. […] :). Lotten firade sin [pip]-dag på Nalen och bloggar om det som bara Lotten kan… Josh var där och jag är avundsjuk. Bara Ben På Glenn Hysén (som typ var den enda sportblogg jag nominerade) […]

 3. Jenny Jenny

  Klart välförtjänt att Opassande vann den kategorin. :) Vissa av er (du, Drottningen, Opassande, A.Tornberg, Drf med flera) borde ha få extrapriser för era härliga insatser och tankegångar under debatterna i somras. Dessutom. :)

 4. Jenny Jenny

  En rättelse bör vara på sin plats då tryckfelsnisse var lite snabb att trycka på knappen; Troberg ska det ju stå! :)

 5. Andreas Lundstedt ”hyllades för att ha kommit ut som HIV-positiv”. Vad är det för en merit!?!? Så djävla äckligt.

  Pris och pris, förresten, stora bloggpriset också, Den Nya Vågen har fått sitt Etablissemang. *gäsp* Den verkligt mäktige aktören *surf, surf* här är jag: ett osynligt svart hål, vars enorma gravitationsfält omfattar hela bloggsfären.

  – Peter Ingestad, Solna

  Peter Ingestad’s last blog post..Den sjuka bÖgkulturen

 6. Blogge: Tack själv.

  Deeped: Robinson-Robban.

 7. […] träffade naturligtvis många andra också, som inte kom med på bild, till exempel: Tinnitussan, Josh, Drottningen, Andreas Viklund (tack för templaten!), Jonathan, Mary, Emil Oldenburg, Doktor Spinn, […]

 8. […] vem fan vill skylta med att man är utanför, inte med de coola lirarna. Visa att man är avundsjuk? Inte jag inte. Jag är inte avundsjuk…eller ja det är […]

 9. […] gjorde till och med misstaget att gå fram till en person som liknade Joshen och fråga: ”Men är det inte Josh?” Det var det inte, och personen såg […]

 10. [Comment ID #57396 Will Be Quoted Here]

  Jamen eller hur! Dessutom körde han en armbåge i sidan på mig och knuffades. Men han bloggar. Sen sex veckor serru.

  Drottningen’s last blog post..Smaklig spis

 11. O ja, det var riktigt trevligt (och inte så konstigt som jag trodde det skulle vara) att plötsligt träffa personen bakom alla år av texter som jag läst. Jag hoppas att det kommer fler tillfällen att ses, och fler tillfällen att prata om vad som helst utom musik. :)

  Andreas’s last blog post..Time to suit up!

 12. Uhm… Du får ursäkta den fantastiska formuleringen i min föregående kommentar. Jag är rätt trött efter hela äventyret…

  Andreas’s last blog post..Time to suit up!

 13. […] framstående pirater på plats, Rick Falkvinge, Christian Engström, Oscar Swartz, Josh och Anna Troberg – och så förstås hedersprisvinnarna bakom kampanjsajten Stoppa FRAlagen.nu – […]

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: