Skip to content

Det börjar och jag är inte där

Idag inleds rättegången mot The Pirate Bay. Eller skenrättegången som jag är rädd att det blir. Med tanke på det politiska tryck som finns för att få dem dömda har jag ytterst svårt att tänka mig en rättvis rättegång. Jag är ytterst tveksam till att det finns ett fall till att börja med, än mindre tillräckligt för en rättegång.

Jag kommer inte att vara där. På jobbet har man bestämt att vi ska ha en internutbildning av något slag just idag. Jag lovar däremot att vara med er i tanken och inte lyssna ett dugg på vad utbildningspersonen har att säga.

För övrigt är jag sjukt trött precis hela tiden.


Andra bloggar om: , ,

Published inKulturNotiserPolitikSamhälle

2 Comments

  1. Visst är det irriterande att inte kunna vara där? Jag har upprop på en ny kurs, och har långa hemska föreläsningar hela veckan. Men dit ska jag, har ju 3 hela veckor på mig.

    Bitchslap Barbie’s last blog post..Mycket piratande idag

  2. Jenny Jenny

    Tror också på skenrättegång, tyvärr. Tycker det blir mer och mer rättsosäkert i vårt land så varför inte köra över några fler… Internutbildning är spännande grejor :)

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: