Skip to content

Politikern

Jag är politiker. Det är ytterst obehagligt att erkänna det för sig själv och än värre att skriva, det men faktum kvarstår. Jag är medlem piratpartiet, jag har deltagit på möten, jag har röstat på årsmötet, jag är politiker. Därför är det dags att sluta låtsas som något annat och börja göra det man ska göra som politiker?

Och vad är det då politiker gör? Vad har vi lärt oss, barn? Vad gör politikern? Just det – som partiledningen säger.

Så när vice ordförande Christian Engström nu ber oss hoppa för att visa vårt stöd för det fria och anonyma ordet svarar jag entusiastiskt: Hur högt?

Färgen jag valde till texten blev för ljus mot vit bakgrund när vi fotade så jag trixade lite med Gimp för att få den rätta lila tonen. Tyvärr ville Gimp då gärna färglägga lite skuggor också, så då fick jag trixa lite till. Därav att B:et ser lite smetigt ut – jag orkade inte sitta och sudda på pixelnivå, för det har inte ledningen sagt åt mig att göra.


Andra bloggar om: , ,

Published inKåseriNotiserPolitik

20 Comments

 1. Hm… pokerspelare. Gillar natur. Lyssnar förmodligen på U2, Johnny Cash och Neil Young. Brutal humor.

 2. Lycka till, och glöm inte att nicka ja när piskan viner.

  Och jag då, som pensionerat mig från politiken, nu uppmanar Anders Widen mig att göra comeback. Smörja upp rollatorn och hytta åt småpojkar som Janne Bj och Batong-Johan.

  Ska det bli vi ”senila liberaler” och ni partiella liberaler i PP som ska rädda landet?

  Usch, så jobbigt.

  lars-erick’s last blog post..Plötsligt debatteras liberalismen

 3. Blogge: Analyserar du min bild så lyckas du inget vidare. U2 och den brutala humorn var rätt, men det visste du ju redan. :)

  Lars-Erick: Tycker absolut att du ska smörja upp rullatorn OCH småpojkarna.

 4. […] om detta rapporterar Christian Engström (pp). Varför inte?, Enligt Min Humla och opassande har även de tagit upp detta graverande slaget mot allt vad demokrati heter. Jacob […]

 5. Jag skulle nog av de fakta du givit definiera dig som ”partipolitiskt engagerad” snarare än ”politiker”.
  Men du är hursomhelst mycket välkommen i skrået om du så önskar. Utomparlamentariska aktioner har ett stort värde, men sist och slutligen är det i parlamentet som lagen stiftas.

  mvh /Per, parlamentswannabe

 6. Så du menar att du har hittat ett kryphål åt mig så att jag inte behöver kalla mig politiker och därmed kan fortsätta häckla det skrået? Tack. ;)

 7. Man kan vara politisk utan att vara politiker. Tack och lov.

  Peter Harold’s last blog post..Hjärtskärande

 8. […] som bloggat om detta: Enligt Min Humla | Opassande | boingboing | Calandrella | Varför inte? | maloki | Jacob Dexe | när överklassen […]

 9. Sophia: Ja. Även om jag ibland känner för att visa tvåan istället. ;)

 10. Jenny Jenny

  Tjusig bild på herrn. Så du har blivit en sån… en som vänder kappan efter vinden och följer piskan när den slår. Iiiiiiish.

 11. Anaïs Anaïs

  Piratpartister. Går åt ett visst håll innan någon ens _hinner_ svinga en piska! Där får partifunktionärerna stå liksom långa i ansiktet med sina piskor. Blamerade, berövade all auktoritet. Fattar ni hur det ser ut för utomstående?

 12. […] är: Falkvinge, Christian Engström, Calandrella, Oscar Swartz, HAX, Farmorgun, opassande, Enligt min humla, Anna Troberg, Copyriot, Mattias Bjärnemalm, Copy me happy, Stefan Flod och Frihet, fildelning […]

 13. Schysst nia dessutom!
  Hänger på Blogge: Snowboard, skateboard, sovmorgon, spelar WoW och lyssnar på Staind och Nickelback

 14. Du har ju ännu mer fel än Blogge. :)

 15. Can’t blame a girl for tryin’ ;-)

 16. Jag måste se över min image. Det är helt uppenbart att jag inte sänder ut rätt signaler. :)

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: