Skip to content

Paradise Lost

Inte bandet alltså, utan låten. Symphony X. Fantastiskt stycke musik helt enkelt. Synd bara att den som lagt upp den på dutuben missar första takten men ljudmässigt är det här det bästa alternativet jag hittar.


Andra bloggar om: , ,

Published inMusikNotiser

13 Comments

 1. Gillade nog början bäst.. men lite ny musik är alltid trevligt. :)

  Jenny’s last blog post..Sol och regn

 2. Hah! Fan, jag trodde inte att jag gillade symfonisk rock, men det här är ju skitbra. Tack!

 3. Caspian Caspian

  O, så bra musiksmak du har! Symphony X är ett mycket trevligt band, och just skivan Paradise Lost är bland det absolut bästa jag hört bland progressiv metal :)

 4. JET JET

  Synd bara att den mesta Prog Metal är mer Metal än Prog.

 5. Madmax Madmax

  Den var bra. Gillar videon också, full fokusering på musiken. Säkert inte den officiella, jag önskar att mer band vågade lite på att deras musik är så bra att det inte behövs massa annat tjafs för att hålla kvar uppmärksamheten.

  Du har säkert redan hört dom, men annars är Masterplan värda att lyssna på. T.ex. http://www.youtube.com/watch?v=1oDXRo78rtY&feature=related

 6. Njae, bandet är bättre ;)

  Peppe’s last blog post..Märkligt

 7. Caspian: Jag har just börjat få upp ögonen för Symphony X. Försökt mig på dem tidigare men då har jag uppenbarligen lyssnat på fel låtar.

  Billy: Nämen fy så du säger!

  Madman: Instämmer. Videor behöver inte vara så häftiga alla gånger. Youtube är kul så eftersom man får fansens egna videor till låtarna. :)

 8. Madman: Tack för tipset förresten. Bra låt. Masterplan (själva bandnamnet) låter bekant, men jag kände inte igen soundet. Måste utforskas.

 9. Madmax Madmax

  Varsågod :-)

 10. Och förlåt för att jag kallade dig Madman. :)

 11. Madmax Madmax

  Det är ok, jag har blivit kallad värre saker.
  :)

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: