Skip to content

Avslöjande: Redaktören dricker vin vid Medis

Enligt min humla kan idag avslöja att redaktör Niklas Svensson, som tidigare också hette Niklas Svensson, dricker vin vid Medis. Det var igår som Daniel Alsén på Facebook berättade att han skulle ut och pimpla vin vid Medis med Svensson, som strax efter bekräftade det i ett svar. Flera av Enligt min humlas hjärnspöken har reagerat över att han pimplar istället för att smutta, och dessutom på en vardag.

Enligt min humla har förgäves sökt Niklas Svensson för en kommentar men gav snabbt upp då det finns så många i telefonkatalogen med det namnet.

Scoop!


Andra bloggar om: , , ,

Published inNotiserPiratSociala medier

7 Comments

 1. Ibgbg Ibgbg

  Skandal! Dags för Niklas Svensson att ta en time-out och funder på hur han ska gå vidare efter det här, självklart kommer han också att behöva professionell hjälp. Eventuellt kommer det också att behövas en krisgrupp som kan hjälpa Svenssons kollegor att glömma det som varit och jobba framåt.

 2. Pi Pi

  Konstigt. Jag känner igen den här typen av journalistiska kvalitétsavslöjanden någonstans ifrån. Vem är det nu igen som kommer med dem? Namnet undflyr mig, men jag tror bestämt att det står någonstans ovanför…

 3. Där ser man…

  Facebook sa du?
  Hört att män med dålig karaktär allt som oftast förfaller till att ränna efter lösa fruntimmer där…?

  Beelzebjörn’s last blog post..Piratideologi

 4. Härligt Joshen, det här gjorde min morgon!

  berinder’s last blog post..Bekännelse

 5. Magnus Magnus

  Vilket avslöjande Joshi!

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: