Skip to content

Josh på valbar plats

Valresultatet offentliggjordes för några timmar sedan. För stunden har jag drabbats av lite information overload och behöver sortera tankarna i lugn och ro för att kunna skriva något vettigt. Resultatet för egen del blev i alla fall att jag hamnade på femte plats i Stockholm och dessutom blev en av tio som kommer att vara valbar i resten av landet.

Det är ungefär det resultat jag vågade hoppas på och som verkade in räckhåll.

Just nu är jag en blandning av lättad, glad, tacksam och stolt. Stort tack till alla som tror på mig – jag hoppas få chansen att förtjäna det förtroendet i Riksdagen. Och grattis till alla er som tog plats på listorna. Ingen nämnd, ingen glömd.

Jag återkommer förhoppningsvis med lite mer att säga imorgon. Först ska jag jobba natt och sedan besöka ögondoktorn. Låt oss hoppas att de fattar ett beslut om operation och att väntetiden är kort så att jag äntligen blir av med mitt dubbelseende. Det är riktigt jobbigt och distraherande och ger huvudvärk. Jag har funderat på att lösa det själv genom att helt enkelt sätta en piratlapp över mitt olydiga öga, men jag är rädd att det kombinerat med de framtida riksdagsskygglapparna kommer att göra mig till en trafikfara.


Andra bloggar om: , ,

Published inNotiserPiratPolitik

15 Comments

 1. Anders Anders

  Grattis till valframgången och god lycka med ögonen.

 2. Vad kul!

  Grattis och lycka till

  Även om jag tänker lägga min röst på annat parti hoppas jag du kommer in. Såna som du behövs

 3. Jag säger bara en sak – YES!

  Det här ska bli så jävla kul!

  Och jag ser verkligen fram emot att vi ska bli kollegor i Huset. Jävlar vad vi ska stöka till det i huvet på en del gammelparlamentariker…

  :-)

  Calle Rehbinder’s last blog post..På turné runt i Sverige med Piratpartiet

 4. Se upp så att makten och härligheten inte berusar och korrumperar omdömet, för så fort den får chansen, så gör den det. Och man blir likadan som de som man tidigare ”fördömt”.

  Därför föreslår jag att du tillsammans med övrig PP:ister verkar för att arbetet i riksdagen reformeras så att man skall inte kunna sitta som riksdagsledamot mer än två valperioder. Makten och härligheten kommer förhoppningsviss inte hinna berusa och korrumpera omdömet. Därmed får även fler medborgare möjligheten att prova på att verka som riksdgagsledamöter under några år av sitt liv.

  Det kommer att förankra och vitalisera demokratin in i folksjälen.

 5. Grattis mannen! Lycka till! Du har mitt kryss, mest för att jag alltid får mig ett gott skratt när jag läser dina klockrena postningar. :)

 6. Tee Tee

  Bra!

 7. grattis, även om anklagelser om att ledningen kunde påverka valet är lite smolk i bägaren!

 8. Tack för gratulationerna.

  Karibien: Om du röstar på ett annat parti, vill du då åtminstone försöka hitta någon som håller fanan hyfsat högt i integritetsfrågor att kryssa?

  Calle: Vi ska ha skitkul!

  Dennis: Jag har inte tänkt färdigt på det där med begränsningar ännu. Däremot är jag på det klara med maktens berusande och korrumperande kraft och funderar redan nu på hur man ska undvika det. Jag tror att det är viktigt att inte låta sig uppslukas utan bibehålla kontakten med världen utanför.

  Manne: Visst blev det smolk i bägaren och dessutom lite storm i densamma.

 9. Jenny Jenny

  Hoppas det går bra hos doktorn, och återigen grattis! :)

 10. Självklart, J, självklart.

 11. Även om jag inte kommer att rösta på dig eller ditt part så önskar jag dig stort grattis och lycka till!

  Peppe’s last blog post..I julaftonens tidiga timma

 12. Men när du nu har gjort en ny, snygg banner, med sängkammarblick och allt, så ska du väl använda den här också?

  Calle Rehbinder’s last blog post..Passa dig jävligt noga…

 13. Calle: För dig var det kanske trevlig läsning. Jag är ju SIST! ;)
  Och ja, jag ska peta in bannern här med. Glömde bort det. :)

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: