Skip to content

Allianshumor

Alliansen framstår alltmer som ett skämt och det senaste genidraget med en gemensam hemsida och logotyp har givit upphov till många frisparkar. Den klart roligaste står dock bloggen Mitt eget jävla narnia för. Ja, det förtjänar en alldeles egen bloggnotis bara för att ge snubben en trackback.


Andra bloggar om: ,

Published inNotiserPolitik

6 Comments

 1. MOAHAHA! Den piratpartist som lyckades hacka sig in på den där PR-firman borde verkligen utnämnas till årtiondets hederspirat!

  Hur i Hela Fridens Namn har alliansens företrädare tänkt, när de okritiskt accepterade den där loggan? Och hur många miljoner har de betalat till den infiltrerade PR-firman?

  För det är väl ändå uppenbart att det där innebär att det blåa laget nu har lämnat walk-over till all opposition? Och den rödgröna röran har ju redan tidigare spelat bort alla klädda kort, återstår bara en och annan lanka.

  Vad 17 är det som händer egentligen? Är de verkligen så dumma — eller förväntar de sig att Sveriges väljare är så dumma? Hmmmm… Jomenalltså… Har de kanske rätt? Hemska tanke!

  Björn Felten’s last blog post..Baka dina egna semlor

 2. De gillar väl att spela allan?

 3. I en artikel i Resumé ställdes frågan om formgivaren hade varit helt och hållet omedveten om likheten med loggan för Animal Planet.
  Om de var halvt medvetna om det, då går det från dråligt roligt till riktigt riktigt skadeglatt kul.

 4. Jessika Jessika

  Dråpligt menade jag.

 5. Hahaha!! Vilken underbar logga!! ”Nu ska vi vinna över rödingarna”

 6. Med tanke på DN:s (var det väl?) reaktion i reaktion till FRA-motståndet så är det väl bara en tidsfråga innan Piratpartiet anklagas som skyldiga för den rådande PR-krisen för AllInsane.

  Om så ändå vore…

  Det krävs en Allians för att lyckas med så här mycket neggo-PR på så kort tid.

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: