Skip to content

Tredje dygnet i Almedalen

Idag blir det nog en mer pliktskyldig postning. Inte så mycket att rapportera till omvärlden. Dessutom är den lite försenad eftersom jag var tvungen att avbryta och ränna iväg på ytterligare en mer eller mindre riggad debatt. Mer om det senare.

Efter middagens stödvila satte jag mig och skrev den text jag verkligen behövde få ur mig. Resultat blev ändå rätt bra, med tanke på hur mycket jag hade att smälta. Tycker jag själv i alla fall.

Efter att ha lagt upp den tog Olof och jag ett litet eftersnack framför kameran, och sedan packade vi ihop oss för att komma ner på stan för en kvällsrunda och lite mat. Vilket slutade med att Calle och jag hamnade vid samma bord som ett par reportrar från DN som passade på att få en intervju. Vi avrundade med ett par öl tillsammans med ett några ungpirater.

Andreas Larsson berättade att när han anlände förra natten så gick han till fel dörr, varför han kom in genom altandörren istället för ytterdörren, och fick smyga genom vardagsrummet där Olof och jag sover. När han berättade det kom jag ihåg att jag vaknade till när han gjorde det. Det var på nivån att jag öppnade ett öga, noterade att Andreas Larsson just smög förbi min säng, och att det antagligen var helt i sin ordning.

Och imorse hade Amelia Andersdotter förvandlats till Robert Renling och stod och diskade. Sharing is caring-skylten på diskbänken hade bytts ut till en Kärring is caring och det matriarkala förtrycket på piratgården är totalt.


Andra bloggar om: , , ,

Published inKåseriÖvrigtPirat

5 Comments

 1. Jenny Jenny

  Det var en ytterst kort intervju i DN men icke desto mindre läsvärd. :) Riggad debatt låter oroväckande!

 2. ziggez ziggez

  Bra filmat mera sånt med kloka pirater tack! Från Almedalen.
  Janne N

 3. Slasher Slasher

  Lite mystrevligt även om dock ämnet var utanför piraternas begreppssfär än så länge. Själv har jag ingen koll på hur prostitution ”egentligen” fungerar och vilka problem det är men rent ideologiskt tycker jag inte att det bör vara förbjudet att sälja sin kropp. Det gör vi alla på olika sätt när vi arbetar. Enda skillnaden är att det är sex det handlar om här. Ett stort problemområde men att förbjuda sexköp är fel utgångspunkt tycker jag.

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: