Skip to content

Väljarens röst II

Lagom anonym:

Jag känner egentligen alldeles för många som ställer upp i riksdagsvalet för att med gott samvete kunna välja en enda person att kryssa. Min första tanke var mmn-o eftersom jag vet hur mycket han gjort och kämpat. Min andra tanke var Ella. Men efter hon misslyckats med den Calskrove som var villkoret för hennes personkryss, så förstod jag att det behövdes något alldeles speciellt för att förtjäna mitt dyrbara pennbläck vid sitt namn på valsedeln.

Anders Borg är en stilig karl på många sätt. Han har synfel och lite sådär smålångt hår och oftast inte allt för fula slipsar. Dock är han ju alldeles för sinnesslö för att platsa på annat än ett vårdhem…

Men Joshen däremot, han är en ung man som jag följt ett tag nu. Det som fångade mig var sättet att så målande kunna beskriva situationer ur en synvinkel som även dagens riksdagsledamöter kan förstå. Vilket i sig är en bedrift då många av dem knappt kan förstå våra grundläggande demokratiska principer. För, det som behövs idag är någon som kan sätta sig ner med våra folkvalda ministrar, och så simpelt som möjligt, gärna med hjälp av legogubbar förklara varför dagens lagstiftning är bristfällig på allt för många punkter.

Man ska heller inte skjuta under stolen med att en riktig hårdrockare faktiskt är bäst på det mesta och klår de flesta, även om Dream Theater kanske inte är så mycket att hänga i julgranen…

Så för en pedagogisk, kvick och framför allt snygg riksdag så sätter jag min tillit till Johnny.

Han och allt för många plattnackar har också inspirerat mig till att skaffa ett eget tillhåll på the internetz, så mig hittar man numera på http://lagomanonym.blogg.se.


Andra bloggar om: , ,

Published inPolitik

4 Comments

  1. Jenny Jenny

    En underhållande bra motivering, gillar. Fast mitt kryss är ju redan klart. :) (hoppas valsedeln är på plats när jag ska förtidsrösta)

  2. allt rätt, INKLUSIVE DREAM THEATER ;p

  3. Nej NEJ NEJ! Dream Theater är ju bland de allra allra bästa!

    Om något så visare det att Joshen har smak för det subtila och komplexa!

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: