Skip to content

Det kostar att rädda världen

Idag är det en månad kvar till valet. En månad kvar att kampanja på. En månad kvar att försöka få ut vårt budskap. En månad kvar att be om medborgarnas förtroende.

Problemet för många är pengar. Själv ville jag ta mig ner till Götet ett par dagar för att få ett peptalk av Göran och Marcus på Livbåten, och hänga med Olof, men med alldeles för mycket månad kvar i lönen insåg jag att det inte var något jag kunde ta ur egen ficka. Så jag kontaktade partisekreterare Mårten Fjällström och hörde mig för om det var ett projekt det gick att få reseersättning för. Svaret var tyvärr nej.

Partikassan har sinat, och det enda vi har råd att prioritera idag är extern verksamhet. Det är en vettig prioritering, men för att få fart på min externa verksamhet hade jag behövt ta den där trippen.

Nu går det ingen nöd på mig. Jag tar den där resan vid månadsskiftet istället och betalar den själv. Det är helt ok. Jag jobbar, jag har ett par semesterdagar kvar att ta ut när jag behöver, jag klarar mig. Andra har helt enkelt inte råd.

Så om du har mer lön än månad kvar och vill lämna ett bidrag, ge det då inte till mig. Ge det till Piratpartiet. Den här månaden är en ödesmånad. Det vore så sorgligt om vi inte har råd att springa hela vägen till mållinjen.


Andra bloggar om: , , , ,

Published inPirat

9 Comments

 1. Jerker Wågberg Jerker Wågberg

  1000:- på ingående omgående.

 2. Mycket generöst, Jerker! Stort tack.

 3. Jerker Wågberg Jerker Wågberg

  Tja, jag vet inte om generositet är rätt ord. Jag räknar med att PP skall göra rätt för pengarna :)

 4. Jerker, abbas nu. Inte agera påtryckare och lobbyist nu inte…

 5. Lysande text på 2022 idag! Jag fick rysningar. (positiva sådana!)

  Så du tror på Hanna? Jag skrev lite om Annie istället, men min text kommer först om några dagar. :-)

 6. Du var lite snabb nu Markus, annars hade du kunnat få kommentera on topic på en ny postning om texten på 2022. ;)

  Klart jag tror på Hanna! Jag frågade vad hon ska bli när hon blir stor och hon svarade ”statsminister” och om jag minns planen rätt så borde det ske efter valet 2022. ;)

 7. Beröm är alltid on topic. :)

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: