Skip to content

Det rör på sig

Idag är vi redan framme vid dag tre i Piratpartiets kampanjThe Pirate Bay. Det går fort när man har roligt. Och vi som är inblandade har ganska roligt. Låt oss kalla det för ett svärmarbete i miniatyr där idéer spånas vilt, Marcus ritar för glatta livet och själv involverades jag på sluttampen av det hela för att vara med och skriva copy.

Särskilt nöjd och stolt är jag med dag två som är en omarbetning av ett kåseri jag skrev för ett par år sedan, vilket i sin tur var en remix eller förädling av Christian Engströms original. Och notera att jag inte har gjort den omarbetningen själv – jag skulle aldrig klara av att mörda mina älsklingar tillräckligt för att kapa ner den till vad det blev, men jag är stolt som upphovsman över att övriga anser att det jag skrivit tidigare var tillräckligt bra för att hacka i bitar och bygga om. Remix ftw!

Och imorgon håller vi torgmöte i Södertälje och får finfrämmande. Vår EU-parlamentariker Christian Engström håller tal, liksom vice partiledare Anna Troberg, kampanjledare Jan Lindgren, och undertecknad. Förutsatt att jag är tillräckligt kry för det, jag är fortfarande krasslig men på bättringsvägen. Talen blir i två omgångar – klockan 12:00 och 15:00.

Därefter drar jag till Göteborg ett par dagar. Vad som egentligen bara var tänkt att bli en resa för att ladda batterierna håller på att utvecklas, och det lutar åt att jag deltar i ett evenemang där också. Jag återkommer om det.

Med andra ord: Det rör på sig.


Andra bloggar om: , , ,

Published inPirat

3 Comments

  1. Twitter Trackbacks…

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: