Skip to content

Istället för presskonferens

Idag klockan 8:20 föddes en 52 centimeter lång och 4158 gram tung gosse på Södertälje sjukhus. Såväl mor som son mår bra. Och jag med, tackar som frågar. Presskonferensen blev tyvärr inställd på grund av att vår förlossningsläkare har ett jobb att sköta, så ni får helt enkelt ta mitt ord på att jag bär kostym och att mina känslor är all over the place.

Nu ska vi bara ta det lugnt och vila i väntan på att få åka hem och återvända till vardagen. Sedan kvarstår att komma på ett namn (vi funderar på Pringel) samt formaliteten då statsministern intygar att barnet inte är en bortbyting. Jag vet inte exakt hur det sistnämnda brukar gå till men räknar med att statsministerns folk kontaktar vårt folk.

Hjärtligt tack för alla gratulationer!


Andra bloggar om: , ,

Published inNotiser

15 Comments

 1. Grattis Josh! Hoppas er all lycka! :-)

 2. Grattis till er allesammans, jag är övertygad om att du var tjusig som få i kostym och gläds särskilt åt allas hälsa.

 3. Charlotte Charlotte

  Grattis!! :D

 4. Massor av grattis till er allihop! :-)

  Och ”Pubert” är ett vackert namn med fina anor. ;-)

 5. Jay Jay

  Grattis till tillökningen.

 6. Vad skönt att du mår bra! Jag var lite orolig där ett tag.

  Eldebrink är ett bra namn. Tja, eller Anders då, det går väl lika bra om ni skall vara såna. Fast Stisse kanske passar bättre för en tung grabb.

 7. har ni skaffat barn igen?!?

  GRATTIS!

 8. Se där! Men du har väl kamera i mobilen? Jag menar, pic or it didn’t happen. Stort, stort grattis! Och jag lovar att jag är nyfiken på hur ni ska lyckas med namnsättningen. :)

 9. Jerker Montelius Jerker Montelius

  Stort grattis!

 10. Jan Jan

  Ehh, ehh.

  Har den äran!

  ….på er allahopa.

  Jan

 11. Cali Cali

  Ett jättegrattis till er! Hoppas att ni fortfarande mår bra och att nykomlingen tas emot väl hemma av storebror, katter och eventuella dammråttor.

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: