Skip to content

Min fru förstår mig inte

Häromkvällen satt vi och pratade och kom på något vis in på det här med folk som lever dubbelliv. Som har två familjer, till exempel. Det är för mig fullkomligt obegripligt. För det första har jag fullt upp med den jag redan har så jag förstår inte varför jag skulle vilja ha en uppsättning till, hur jag skulle orka med. Men att dessutom hålla dem hemliga för varandra? Hur gör man? Hur är det möjligt? Var säger man att man är nånstans när man är med sin andra familj?

Jag sa sedan något om att jag inte ens får ihop hur jag skulle kunna ha en affär. Vad ska jag säga att jag gör istället? Jobbar över? Då kommer hon ju att undra var pengarna är. Hon svarade då att jag har varit för öppen från början. Hon vet vilka jag umgås med, hon har mitt schema, hon har hand om vår ekonomi. Så ja, det är omöjligt. Dessutom, tillade hon, går du ju aldrig hemifrån, och då är det ju lite svårt. Hon menade att om jag redan från början haft för vana att till exempel träna tre dagar i veckan, så hade jag ju efter ett tag kunnat träffa någon och bara tränat två dagar i veckan istället, men fortsatt påstå att jag tränade tre. Då hade ingen förändring kunnat skönjas i beteendemönstret. Hon har förstås rätt i det.

Så jag sa, apropå ingenting, att jag nog borde börja träna. Men då var jag tydligen inte rolig alls, hette det. Så nu måste jag ju börja träna, för min fru förstår mig inte.


Andra bloggar om:

Published inNotiserÖvrigt

4 Comments

  1. Din fru förstår dig inte? Sen när har du en fru? Har jag missat nåt?

  2. Nejdå, det är bara ett uttryck. :)

  3. Lars-Erick Forsgen Lars-Erick Forsgen

    Påminner om en Ronny Eriksongrej. Standuparn mm fr Piteå.
    Som sa att inte heller förstod de som var otrogna.
    Själv hade kan ju knappt tid att vara trogen.

  4. Det finns ju en annan möjlighet – den att din fru faktiskt förstår dig och att det är det som är problemet…

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: