Skip to content

HTC Far

Min telefon, en HTC One M8, sjunger på sista versen. Jag var förväntantsfull inför släppet av deras nya, men när den väl presenterades visade det sig att de hade skruvat bort sig designmässigt och tagit bort allting som stack ut för att istället göra något som ser ut som Apples och Samsungs kärleksbarn. Nästan så jag förväntade mig att de skulle bli stämda av båda, men telefonen är väl en sån flopp att de båda jättarna helt enkelt låter det vara.

Hur som helst. Idag på farsdag hade Stora gjort en ny HTC åt mig. Jag bestämde mig för att den heter HTC Far. Detaljrikedomen är fantastisk. Den är snyggare, och framför allt mer personlig, än HTC 10.
htcfarhtcfar2

På bilderna ser ni fram- och baksida. Den går även att öppna. Inuti har han skrivit ett SMS till mig, men det är mellan honom och mig och FRA.


Andra bloggar om: ,

Published inPersonligt
%d bloggare gillar detta: