Hoppa till innehåll →

Sex, sex, sex

Den viktigaste nyheten i dagens aftonblad är tydligen att en blonderad silikonbimbo och en flottig fransos har blivit fulla och knullat. Kanal 5 uttalar sig och säger att man avbröt direktsändningen efter sisådär 10 minuter eftersom man inte vill visa oediterat material när det gäller just sex. ”Det blir lite för intimt”, säger man. Hoppsan! Sen när har den kanalen skrupler? Och varför inte klippa direkt då? Var inte de första 10 minuterna intima? Hyckleriet når nya höjder.

Nu vet jag att det antagligen har med juridik, granskningsnämnder och annat att göra, men annars är det ju faktiskt så att kanal 5 (och deras bästis Aftonbladet) vill att folk ska supa, göra bort sig och knulla. Det är det Big Brother går ut. Det är det tittarna vill se. Folk tittar väl knappast för att lära sig något av det ”sociala experimentet”? Let’s face it: Det är ju inte Snillen Spekulerar direkt. Och det vettefan om inte deltagarna går in just för att supa och knulla också.

När blev det så här? När tog Sex över? Sex är inte längre något privat, något hemligt, något man delar med någon (eller några för all del) man tycker om. Sex är en maktfaktor i klass med Pengar, Religion, Olja och Kärnvapen.

Sex säljer, sure, men varför? Jag kan förstå att man gör sexiga annonser för att sälja underkläder. Man säljer bilden av hur folk vill se ut, och därför funkar det. Väldigt förenklat, men det är ju begripligt. Men hur kommer det sig att man försöker sälja tandtråd (!) med sex? För ni har väl sett den reklamfilmen? För övrigt bland det dummaste jag har sett.

En man och en kvinna ligger i en säng. Hon frågar, med sin mest förföriska stämma, om de ska leka doktor, och han stammar fram ett förväntansfullt ”Ja-a”. Sen släcker hon lyset och gör rent hans tänder! Alltså…

Förklara det här för mig som om jag vore fem år gammal: Varför släcker man ljuset? För att det inte är svårt nog att få in tandjävlatråden mellan tänderna? Dessutom tycker jag att reklamfilmen är mansförnedrande. Enligt samma princip som så mycket annat har ansetts kvinnoförnedrande. Den framställer ju män som fjantiga fånleende fårskallar som är beredda att krypa på när som helst och tror att allt ska leda till sex. Och det är, hur schablonmässigt det än må vara, faktiskt inte sant. Men egentligen är den där reklamfilmen förnedrande för hela människosläktet.

Man behöver inte kunna sjunga för att bli artist heller. Bara man är snygg och inte är frusen av sig. Och man ska väl helst inte känna sig alltför besvärad av att posera i videos i ”kläder” som visar mer än de döljer. Helst ska man nog inte ha några föräldrar kvar i livet heller. Jag skulle då inte vilja se mina framtida barn ha sex med kameran.

Även de som faktiskt kan sjunga måste klä av sig.
”Jamen jag kan sjunga!”
”Sure you can honey, sure you can…”

Sen är det bara att slita av sig paltorna ändå, för det är ingen som är intresserad av att höra. In i studion och stöna fram något som låter som en korsning av hård i magen och en orgasm medan trummaskinen Boss stampar takten. Det tar väl ungefär en kvart, och sen är det fotosessioner resten av dagen. Sångerska, jovisst.

Snappade häromdagen upp att BB-Linda skulle få spela in en skiva. Det motbevisar inte direkt min tes. Hittills har alla deltagare jag har sett i det där huset varit komplett tondöva.

Och häromdagen slet Justin Timberlake av Janet Jackson toppen under deras uppträdande på Super Bowl. För en bråkdel av en sekund kunde man faktiskt se en bröstvårta, om man inte råkade blinka då. Skandal förstås!

Det är en sak att under Prime Time visa hur ens land bombar ett annat land tillbaka till stenåldern, men visar man en glimt av en bröstvårta då går folk i taket. Och det är just bröstvårtan man inte får visa, av någon outgrundlig anledning. Brösten i övrigt visas ju hela tiden.

En jätteskandal nu, men säkert en väl genomtänkt sådan som gör att Janet Jackson kommer att kommas ihåg några veckor till. Som Kikki Danielssons fyllkörningar för övrigt.

[Parentes]
Apropå hennes fyllkörningar: Vad är det för jävla mesigt hyckleri man ägnar sig åt i Sverige? Hon var ute och fyllstyrde för nån vecka sen igen, och sen sitter hon och gråter ut till massmedia och alla tycker så synd om henne. Ja, stackars Kikki… Det är ju liksom inte första gången heller. Och rent logiskt verkar det inte sannolikt att hon skulle ha åkt dit varje gång heller. Så hur många gånger har hon fyllrattat egentligen? Men henne är det synd om. Jodå. Skulle jag ge mig ut och fyllköra så skulle ALLA tycka att jag var en jävla idiot som aldrig borde få sitta bakom ratten igen.

Stackars Kikki. Vi lovar att inte glömma bort dig om du lovar att inte köra över folk.
[slutparentes]

Kommer ni ihåg att man för ett par år sen satte igång en kampanj som gick ut på att återerövra svenska flaggan och nationalsången? Att det åter skulle få vara symboler som alla svenskar, oavsett utseende eller etnisk härkomst, skulle vara stolta över? Kan vi inte göra en liknande kampanj? Är det inte dags att ta tillbaka Sex?

Publicerat i Gamla humlan

%d bloggare gillar detta: