Skip to content

Eh?

Tobias Struck har snappat upp min första post om Donnie Davies. Som vanligt förstår jag inte vad han vill. Struck är en av de knepigaste bloggarna jag råkat på.


Andra bloggar om:

Published inNotiser

41 Comments

 1. Josh. Jag har skrivit länge om att kristendom och hbt-vänlighet inte går ihop. Ju förr kristna homosexuella och andra masochister vänder ryggen åt liket på korset, desto bättre för deras hälsa. Det är min poäng.

 2. N|. N|.

  Ska bli intressant och se om han publicerar min kommentar eftersom jag helt enkelt ifrågasätter om han, som ska vara så väl etnograf som antropolog missat det här med att saker alltid står i sin kontext, och att det han menar “man inte kommer förbi” egentligen handlar om något annat – om man läser grundtexterna och sätter sig in i dem… :)

 3. Ehh, vad har du gjort med din blogg?
  Bara lite drygt halva inläggen och kommentarerna syns pga för stor vänstermarginal.

 4. Det är nog drottningens länk i kommentarerna som sabbar, insåg jag nu. Men det funkar i FF.

  Så sluta IE:a så blir det bra ska du se :)

 5. N|. N|.

  Just vad jag tänkte. Peppe – du surfar med fel programvara ;)

 6. Kunde man ju ge sig den på att det är självaste drottningen som strular till det. ;)
  Jo jag vet att jag sitter med fel programvara men här på jobbet så kan jag inte göra annat.

 7. Peppe, ditt högerspöke, du kan inte skylla allt på vänstern. Det var faktiskt högermarginalen som var för stor. ;)

 8. Ja, varför skrev jag vänstermarginal????
  Säkert en del av den globala kommunistiska sammansvärjningens fel! ;)

 9. Eller så beror det på högern aldrig är i marginalen… ;)

 10. N. Ja, jag har svarat. Men du tystnade. Skall bli spännande att se hur det går med din teologi under 2000-talet, bitch. Jag är etnolog. Etnografi är en metod, som både antropologer, sociologer och etnologer kan använda. Bitch. Moses tyckte att flickor som haft utomäktenskapligt sex i sin faders hus bör stenas utanför dörren till huset. Men “stena flickan” betyder egentligen att kasta pajer på en norrman, va? Biaaatch!

 11. 006 006

  “knepigaste” -> det var ju snällt sagt

 12. 006: Jag är en snäll kille.

 13. 006. Jag är mot att stena flickor som straff för utomäktenskapligt sex, det fattade du eller? Men du kanske tycker att en kille är “go och snäll” när han tror på Bibeln men aldrig säger “biaaatch”? Gissa vad, det tycker inte jag.

 14. Tobbe: Nu tycker jag att du är way off topic.

 15. Josh. JAG är ämnet. Drick mer sprit mer regelbundet.

 16. Javisst, och du är välkommen att bemöta allt som sägs här. Men vill du härja om oförätter från andra platser på nätet så görs det bättre där. Ingen annan än du har skrivit nåt om “bitch” här t ex.

 17. Josh. OK. Men vi är klara med att jag är hbt-vänlig och antikristen, eller? I så fall hjälper jag gärna dig och dina läsare om det är något annat som ni tycker är konstingt med min blogg eller mig. Shoot, cowboy.

 18. Vi är på det klara med att du är hbt-vänlig och antikristen.

 19. Josh, är han den nya Linda Skugge? Säg bara till så startar jag en Fun Club åt honom också.

 20. peppe: mäh! vaddå typiskt? jag fixar saker, jag strular inte till dem.

 21. Mickey Mouse-dick. Vad menar du? Har du inte skrivit något om mig än? Lo-hoe-ser.

 22. N|. N|.

  Tobbe Strück är en riktigt sjuk person. Ge honom Haldol för fan.

 23. Nu har Ding-Jinge skrivit om mig: Posten kom på intressant-listan! God damn, dit har aldrig någon av mina egna poster trängt… Självklart kallar kommunisterna mig galen etc. Men Ding-Jinges text är oroväckande hurtig och positiv. Om jag hade varit galen på riktigt och inte bara som reklam, så hade jag trott att den är kod! Men den är väl 40-talistironi, ni vet den sortens ironi som INTE ÄR ROLIG!

 24. Ärligt talat, Tobbe, nu får du sluta spamma här. Skriv om ding-jinge, mickey mouse-dick, biatch-n| och alla andra kreativa förolämpningar på din egen blogg istället.

 25. N. Haldol? Från dina mjuka kläder? Nej tack. Ta bort det tyska y:et från mitt efternamn och ersätt det med ett u som terapi, så kommer det snart en man i vit klänning och frälser dig. Han heter Jesus och är din låtsaskompis. När bytte du förresten från Mållgan?

 26. Josh. Jaha, så på din post om mig är det bara jag som skall bli förolämpad? Fattigt.

 27. tobias: fast allvarligt, vad har Jinge med den här posten att göra t ex? Du kastar ju bara dynga omkring dig hejvilt precis hela tiden, tämligen oinspirerande dessutom, för du kan väl ändå inte tro att någon ens orkar läsa dina kommentarer ens med låtsat allvar när de är kryddade med dick, biatch osv. Kamma till dig nu.

 28. Men snälla tobiatch, för att använda ditt eget sätt att skriva om folks namn, det är för fan ingen som strör förolämpningar omkring sig som du i den här tråden. Det var du som, helt oprovocerat kallade N| för bitch (vad som har hänt utanför den här tråden är irrelevant, mind you). Enligt min poängräkning har i princip alla deltagare här ett frislag på dig. Har det någonsin slagit dig att det kanske är ditt eget sätt som gör att ingen gillar dig?

  Mitt bidrag till att förolämpa dig inskränker sig till att jag skrev två rader om att jag tycker att din blogg är knepig. Det tycker jag fortfarande. Jag tycker även att du är knepig och du gör inte mycket för att förändra den bilden av dig själv.

 29. Josh. Förutsätter du att ingen gillar mig? Så är det inte. Men du har helt rätt om att jag retas mycket. Jag förstår om folk vill retas tillbaka. Saken är väl att jag tar det väldigt mycket på lek. Det är kul att dissa. Men det är sällan som jag blir så elak som mot kristna. Förlåt, N. Du förtjänade inte att bli kallad bitch, vad jag nu menade med det; jag tyckte bara att det såg kul ut i sammanhanget, typ som att jag var en gettokid som muckade med dig.

 30. N|. N|.

  Men Josh. Du vet väl att Tobias är världens mest kända bloggare enligt honom själv? För han gör intressanta google-sökningar på sig själv och får till det…

  Själv försökte jag förklara något sorts exegetisk grundhållning för honom. Det sket sig. Oväntat.

 31. N|. N|.

  Tobias. Du är så jävla långt ifrån ett ghettokid som man kan komma. Rätt fånigt eftersom jag jobbat med såna… fast det har väl du helt enkelt inte brytt dig om att ta reda på.

  Fåne.

 32. N|. N|.

  Nej. Men du är en fåne.

 33. Strucken, Bloggelito och några till. Goddamn, vad trött jag blir på allt idiotiskt pladder som enbart framstår som akademisk bodybuilding. Inget innehåll, inget mål, ingen sympati, inget konstruktivt. Visst, jag behöver inte komma hit och läsa om det men så ser jag att N kastar sig in i dikussionen på samma låga nivå. Då blir jag ännu tröttare. Det är som att bloggen skenar ibland, som ett tåg utan förare. Och så blir folk påkörda till höger och vänster utan att någon bryr sig…

 34. Fredo. Jag förstår vad du menar, men jag har faktiskt de åsikter som jag redovisar i min presentation och som jag skriver utifrån på min blogg. Att jag blir retad och även retar andra, det ser jag mer och mer som ett nödvändigt ont. Det är inte kul att bli kallad en massa fula saker, men det väcker alltid starka känslor med udda kombinationer av diskursiva element. Vi udda tänkare får räkna med att skit kastas på oss utan argument. Det som känns främmande attackeras alltid i början, det upplevs som tryggast. Jag var väldigt glad och vänlig på internet i början. Men jag märkte att jag skulle tryckas bort om jag inte tuffade till mig. På den vägen är det. Det var dumt av mig att reta N här för det som han hade skrivit om mig på min blogg. Det ångrar jag. Men du märker att det är svårt att stoppa tåget. Var är nödbromsen?

 35. N|. N|.

  Fredo. Samma låga? Har du ens läst originalpostningen?

 36. Ja jävlar. Mata inte trollen.

 37. N. Andas lungt nu. Du ligger fortfarande på 30:e plats över Sveriges mest lästa bloggar eller vad det var, du postar fortfarande 5 intressanta och fräcka notiser om allt från nöje till politik om dagen, du har fortfarande väldigt mycket erfarenhet från reklamvärlden etc. Låt inte ett litet ord rubba ditt självförtroende. Säg det tyst för dig själv och andas lugnt: “Tobias Struck är bara en fåne. Alla hatar honom. Han är inget hot mot min bloggstatus. Jag kan flyga, jag är inte rädd. Stick and stones may break my bones, but words can never hurt me. Bloggen är mitt element, bloggen är mitt element…”

 38. N|. N|.

  Till skillnad mot dig Tobbe är jag rätt ointresserad av listorna. Det är kul att ligga där men det är strunt samma om jag ligger där – jag har inget ekonomiskt beroende eller jobbmässigt förhållande till mina bloggar så lägg ner.

  Och till skillnad mot ditt konstanta hyperventilerande är jag synnerligen lugn. Och road av hur du mer och mer visar att vissa personer uppenbarligen har rätt om dig.

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: