Hoppa till innehåll →

2007 var jag arg på…

Det kändes lite trist att bara kalla det för en årskrönika så jag bestämde mig för att sammanställa allt jag har varit arg på istället. Flera gånger under året har jag varit arg på Brynäs, men eftersom det närmast är normaltillstånd för mig hoppar jag de inläggen. Jag skulle också kunna kalla inlägget för ”orgie i internlänkar” eller varför inte ”självgott som fan”. I stort är det väl egentligen mer en sammanställning för min egen skull, för jag betvivlar att någon klickar sig igenom allting. Men ändå. Nu åker vi.

Januari. Jag inledde året med att vara omotiverat arg. Sen var jag arg på Ingrid Olsson Och så var jag lite arg på folk som inte har någon humor och förstod att jag inte var fullt seriös när jag raljerade om Den verkliga könsmaktsordningen. Vidare var jag arg på… tja, puckon helt enkelt.

I februari var jag fortfarande lite putt på Ingrid Olsson Även Gudrun Schyman fick sig en känga. Argast i februari var annars Glamourprinsessan.

Mars. Jag var inte så arg i mars. Lite gramse på Sveriges Konsumenter förvisso, liksom på Alexander Mason.

Så kom april och jag blev arg på Guds dammsugarförsäljare och på Aftonbladet, specifikt för att när en kvinna slår en man så framställs ändå hon som offret.

I maj började jag så smått bli mitt vanliga arga jag igen. Först blev jag arg på näthatet, ömhudingar och korkade människor som inte begriper att skydda sig själva. Sen inledde jag mitt hittills största bloggkrig. Däremellan blev jag gammal, vilket inte är något läsvärt. Dessutom lät jag våra politiska partier svara på frågan: Ska vi göra väskor av barnarbetare?

Och sen blev det juni och bloggkriget fortsatte. Dessutom tyckte jag till om Seyfo och hånade begåvningreserven i LT.

Juli anlände och jag blev arg på Glennofober, Birgitta Ohlsson och DN.

I augusti surnade jag till Richard Schwarz, Malin Wollin och moraltanter som alltid påstår sig fäktas I barnens namn.

I september var jag fortsatt sur på moralisttanterna så därför visade jag upp lite av mina tillgångar. Sen blev jag förbannad på den dumhet som uppvisades Göran Hägglund med flera i och med införandet av filter på regeringskansliet så att de stackarna slipper se verkligheten som den är. Därefter fick jag ett utbrott när jag hörde en kvaddning av Hearts Alone på radio. Annars var det mest islamister som var förbannade. På Nerikes Allehanda, vars chefredaktör utmärktes till veckans plattnacke när han blev förvånad över reaktionerna. September månads stora grej i bloggosfären var förstås JPA-affären, som jag givetvis också var förbannad över.

I oktober var sur över att Expressen ljög. Ingen verkade riktigt bry sig. Det beror nog på de matriarkala strukturerna. Därefter störde jag mig på medias sätt att hantera bloggar, och JPA.

November, månaden som inte borde få finnas, gav mig anledning att gorma om folk som skryter med sin okunskap. Och så var det det där petandet i min mjölpåse igen. Sen ilsknade jag till på Anders Westgårdhs dubbelmoral och önskade stock åt mina ofödda barn, något jag trodde skulle ge rendera fler ilskna kommentarer än det gjorde. Det kanske helt enkelt förorsakade hjärtinfarkter istället.

Så är vi då framme i december, vädret är lika trist som det var i november, och oktober. Och juni. Värmen går hårt åt vår isbjörn. Jag noterade att Moore gjorde en Veckorevyn. Ingen brydde sig särskilt hårt nu heller. Som sagt; matriarkala strukturer. Slutligen försvarade jag ytterligare en gång min mjölpåse. Det börjar bli tjatigt, men värnandet om våra påsar var definitivt 2007 års viktigaste ämne, och kommer att vara det 2008 också. Ja, och så blev jag arg på Opassande också. Shaggy… *fnys*

2008. Jag tänker försöka ta mig an året förutsättningslöst. Det är bäst så. För egen del hoppas jag på nytt jobb, ny stad, friska katter och samma sambo, och rent allmänt hoppas jag att Isabella får ett lugnare år och att fler sätter klackarna i marken och säger ifrån när Bodström smyger omkring och vill veta vad ni har i era påsar.

Argt nytt år på er!


Andra bloggar om: , , , , , , , intressant?

Publicerat i Kåseri Övrigt Sociala medier

15 kommentarer

 1. Du är en arg kille du :)

  Argt nytt på dig också.

  West’s last blog post..[censur] nytt år

 2. *Skrattar*
  Jag var på väg att skriva ett liknande inlägg för några dagar sedan men listan på människor och saker somgjport mig arg under året blev för lång… Tyckte då det var bättre att fokusera på det bitarana som varit bra. Du är en av dem! Tack :-)

  Gott Nytt År!
  Kram till dig o Sylten!
  Isabella

  Isabella Lund’s last blog post..Förhoppningar inför 2008

 3. drf drf

  Haha, surjävel! Gott slut på dig och sambon!

  drf’s last blog post..Samvetet sviker

 4. drf drf

  Öh, eller … gott slut TILL.. jag vill ju inte göra slut på er, förstås.

  drf’s last blog post..Samvetet sviker

 5. Många plattnackar blev det… jag slapp dock undan!

  Gott nytt…

 6. Wow, vilken sammanfattning. Jag vill helst bara glömma när jag har varit asförbannad. Jag tillbringade halva oktober, hela november och stora delar av december att vara skitförbannad på livet i stort. Att vara förbannad på livet gör det svårt att singla ut enskilda detaljer men det drabbar mig ibland. En ilska tillverkad i helvetet över hur jävla orättvist livet i gemen kan vara, hur puckade folk är och hur lite en del begriper. Överlag försöker jag att inte hetsa upp mig för mycket för annars skulle hela jag tillbringa livet i ett tillstånd av konstant sjunkbomb.

  För att göra en lång historia kort; gott nytt år till dig och drottningen och diverse katter :)

 7. Jädrans vad du var förbannad under 2007. Jag hoppas på ett lite mindre ilsket 2008 för din del, du vet, du måste ju tänka på blodtrycket. ;)

  Miss Decadent’s last blog post..Ljuv musik.

 8. Vem vet, min mitt (hur fan skriver jag? jävla bubbel) blodtryck kanske blir farligt lågt istället om jag slutar vara arg? Och ärligt talat; om du får välja mellan mig som jag är nu eller en Runar-kopia… Är det svårt? ;)

 9. Hmm.. Äh, vadå? Du kanske skulle passa som en låtsas-Runar? Vara snäll och ödmjuk och trevlig. En ny image. Det skulle nog vara bra för ditt blodtryck. ;)

 10. Jag tror förvisso inte att Runar är något av det där egentligen.

 11. Nej, jag vet. Jag kom på en mycket bättre beskrivning 10 min efter att jag skrivit det där. Typiskt.

  Miss Decadent’s last blog post..Ljuv musik.

 12. […] ha Drottningen och Josh här på besök. Långa, intressanta samtal, många skratt (tänka sig att arga Josh faktiskt kan le, och han gör det ofta också!) och en och annan nyhet för mig. Det tackar jag […]

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: