Hoppa till innehåll →

Intressant intervju med Polarpristagaren Gilberto Gil

Kulturbloggen har växlat några ord med Polarpristagaren Gilberto Gil. Verkar vara en sympatisk kille. Själv hajade jag till över hans uppgift att 800 nya brasilianska artister skrivit på ett upprop för fri fildelning. Skulle vara intressant att se den listan, i synnerhet som jag hittat en del kul metal från Brasilien.


Andra bloggar om: , , ,

Publicerat i Notiser Kultur Pirat

7 kommentarer

  1. Smen Smen

    Pff, så kan det gå när inte den ”fria” marknaden lyckas etablera sig. Då kan ju kreti och pleti bli artister, utan att ens ha gått igenom den annars obligatoriska lederhosen-fasen. Sorgligt.

  2. Oj vad jag läste fel!

    Jag tyckte du skrev dagens inlägg om ”Polkagrisbagaren Gilberto Gil”.

    :-D

    Det kan ha att göra med det faktum att jag, för bara minuter sedan, läste om att polkagrisen fyller 150 år i år. Eller så är det helt enkelt dags att kassera min nuvarande hjärna och skaffa en ny…

    Markus ”LAKE” Berglund’s last blog post..Lugn och trevlig demonstration mot Stockholmsprogrammet

  3. Polkagrisbagaren Gilberto Gil ja. Mycket viktig kulturfilur. :D

  4. Carro Carro

    Inte så värst on topic till just den här posten, men roligt var det; jag drömde nämligen om dig inatt. Häftigt va, särskilt med tanke på att vi, vad jag vet, inte har träffats förut… =) Jag var i ditt trapphus och smög runt, och spanade in dig på nån slags fest/konferens/whatnot. Jag visste att det var du, men du var så snygg att jag inte vågade gå fram och presentera mig. Er lillknatte gick på dagis också, såna småttingar hade en ur personalen avdelad till sig på heltid som körde runt ungen i såna där baljor man har dem i på BB… Mycket skumt var det hela, skrattade gott när jag vaknade =)

  5. Nu börjar du bli otäck. Tanken på att jag skulle vara så snygg att folk inte vågar hälsa är skrämmande. ;)

  6. Dennis Nilsson Dennis Nilsson

    Maila till Joaqium dos Santos på madeinbrazil@home.se. Han är bl.a DJ med goda musikkontakter i Brasilien, så kan han svara på det mesta, och ev hjälpa dig att ordna fram den musik du letar efter.

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: