Hoppa till innehåll

ASBO ASAP

Till: Kärleksministeriet
Ämne: Begäran om ASBO

Nu har det gått ett drygt år sedan jag infiltrerade Piratpartiet i syfte att undersöka den frodande omoralen bland dessa förhärdade brottslingar. I mina tidigare rapporter har jag föreslagit en rad åtgärder, till exempel skottpengar, men alla har avslagits av olika skäl.

När jag nu läser om våra kamrater i England och deras kreativa lösningar som innebär att staten kan ålägga människor vissa begränsningar genom så kallad anti social behaviour order blir jag alldeles varm. Det här är precis vad vi skulle behöva i Sverige. Det är det perfekta verktyget för att bekämpa tankebrott och stämma i bäcken. Det mest geniala med britternas ASBO är att man kan utfärda det lite hur som helst. ASBO är inte en brottspåföljd, men är däremot olaglig att bryta mot.

Det råder ingen tvekan om att det finns gott om folk att ta i itu med bland piratslöddret. Anna Troberg, andra vice ordförande, är lesbisk, vilket är illa nog. Ordföranden Rick Falkvinge är öppet promiskuös, raggar på nätet och har gärna många relationer samidigt, och i EU-parlamentet har Piratpartiet engagerat Henrik Alexandersson, en före detta porrfilmare. Att pirater rent generellt är perversa är en enkel slutsats att dra, men det finns vissa som är värre än de flesta. Under min tid som undercover i Piratpartiet har jag råkat på ett mycket obehagligt element. En man som verkligen behöver stoppas och som jag anser behöver åläggas en ASBO ASAP. Han heter Carl Johan Rehbinder.

Rehbinder är en låtsaskonstnär som tafsar på människor han inte är gift med under rubriken ”kroppsmålning”. Riktiga konstnärer målar skogsbryn och harpaltar och röda stugor med vita knutar. Det Rehbinder ägnar sig åt har inget med konst att göra, det är rent snusk, och jag yrkar därför på att Rehbinder även förbjuds att titulera sig konstnär, samt åläggs förbud mot att inköpa färg och penslar.

Rehbinder är en djupt omoralisk och pervers farbror. Ett riktigt gubbslem, på ren svenska. Han har slagit klorna i en ung kvinna och sprider nakenbilder av henne på nätet. Och ännu värre, sig själv. Tänk på barnen! Han ligger när naken och lurar lite här och var på nätet, i väntan på något barn att blotta sig för. Jag anser därför att Rehbinder bör beordras att alltid ha kläder på sig.

Vid ett tillfälle berättade Rehbinder för mig att en granne klagat över rytmiska stönanden från sängkammaren, och att Rehbinder då nonchalant avfärdat klagomålet med att andningen är viktig för att förhöja njutningen. Detta är naturligtvis ett oacceptabelt beteende. Jag yrkar därför på ett ASBO-föreläggande om att paret Rehbinders herdestunder inte får vara längre än fyra minuter för att inte väcka avundsjuka hos grannar. Vidare bör en decibelmätare installeras för att kontrollera att eventuella stönanden är inom rimliga gränser, och en kamera monteras för att försäkra omvärlden om att fru Rehbinder under hela akten ser uttråkad och/eller besvärad ut, som det anstår en sedesam kvinna.

Rehbinder? Vad är det för namn förresten? Karln bör beordras att snarast byta namn till ett svenskt hederligt arbetarnamn, som Johansson. Han kan själv få välja sitt nya efternamn, så länge det är Johansson, eller möjligen något annat av Kärleksministeriet godkänt namn. Det finns för övrigt fler pirater med liknande ”vi tror att vi är något”-namn; Rick Falkvinge, Mattias Bjärnemalm, Oscar Swartz. Johansson ska de heta, allihop!

Det allra värsta är emellertid att Rehbinder håller kurser där han sprider sina omoraliska läror till andra. Han är en så kallad sexpedagog, vilket innebär att han ser det som sitt jobb att dra ner andra i fördärvet. Ett exempel på detta, och på hur svag moralen är inom Piratpartiet, såg jag på partiets valvaka där nämnde Rehbinder lyckades hetsa partiledare Falkvinge och vice ordförande tillika nyblivne EU-parlamentariker Christian Engström att piska varandra på scenen till publikens jubel. Vid det tillfället var det på vippen att jag kräktes i knät på Unni Drougge, en piratsympatisör som tror att det är i sin ordning att ha kort kjol och snygga ben när man passerat femtio (här finns för övrigt också ett framtida ASBO-föreläggande att överväga). Man drar hela demokratin i smutsen!

Därtill har Rehbinder tillåtits utrymme i media för att sprida sina irrläror. Detta är ytterst allvarligt och behöver kväsas. Kärleksministeriet bör därför diskutera hur det kan stoppas, men om inget annat fungerar föreslår jag att vi helt enkelt tvångsisolerar Rehbinder. Har England kunnat förbjuda en person att umgås i större sällskap en fem personer borde det vara möjligt även här. Han bör definitivt ha ett föreläggande om att aldrig någonsin få prata om sex offentligt, eller missionera sina perversion i kurser och seminarier.

Om man skärskådar Rehbinders blogg blir det snart uppenbart att han dessutom är regeringskritisk (eller terrorist, som vi säger internt), drogliberal och skarpt kritisk till sexköpslagen. Det senare då han tycks ha någon befängd idé om att människor kan bestämma över sig själva och att staten inte ska lägga sig i enskildas frivilliga överenskommelser. Man baxnar! Rehbinders blogg bör omedelbart stängas och Rehbinder själv bör inte tillåtas att ens kommentera på andras bloggar, ty människor är lättledda får och Rehbinder är en ulv i herdekläder, om ministeriet ursäktar vitsen.

Karln inte verkar skämmas det allra minsta över sina excentriska exhibitionismer. Tvärtom; han skryter om det. Han tycks helt sakna skam i kroppen. Jag har alltid hävdat att yttrandefrihet är ett djävulens påfund, ett symptom på samhällets vekhet. Varför ska vanliga människor tillåtas yttra sig om vad som helst? Ingen bryr ju sig ändå om vad de tycker. Dessutom utnyttjas yttrandefriheten av sjuka hjärnor som Rehbinder, och jag rekommenderar att hans yttrandefrihet betraktas som indragen från och med nu.

Slutligen vill jag ansöka om en retroaktiv löneförhöjning samt ett annat uppdrag ty att umgås med det här packet börjar tära på mig och jag fruktar att jag kan smittas av omoral och trojaner.

Med vänliga hälsningar
Er ödmjuke tjänare agent 42.

P.S Hoppas att jag skickar till rätt adress nu. Kärleksministeriets krypterade mailadress är förvirrande lik den som används för att via mail posta texter på min täckmantelsblogg. Jag hinner inte dubbelkolla just nu eftersom jag anser att ärendet är ytterst brådskande och jag samtidigt måste rusa till mitt andra jobb på PR-byrån. Jag är så djupt undercover att jag inte är säker på vilken sida jag arbetar för längre.


Andra bloggar om: , , , , intressant?

Publicerat iKåseriPirat

14 kommentarer

 1. Eders högaktningsfulle agent 42 – var kan man arrestera sig?

 2. Jan Guillou är besviken på dagens ungdom.

  Och 99 % av Sveriges ungdomar är besviken på Jan Guillou, en jäsig gammal man som inte bryr sig längre.

  Som snackar om sin egen storhet, medans han inte har någonting nytt att komma med ur ett journalistiskt perspektiv.

  Att sitta och knata på en gammal skrivmaskin och dricka dyra viner är intressantare för Jan Banan, än stora avslöjanden.

  Detta må vara off-topic agent 42, men Guillou är en samhällsfara! =D

 3. Är det för kroppsmålning man köper den där vitrandiga chokladsmeten där det t o m ingår pensel? Alltså är det ett samhälle i förfall som t o m UPPMUNTRAR till ja, vad det nu är.

  Jessika’s last blog post..Utter disbelief

 4. Andreas Andreas

  Tur att du inte känner till alla mina synder. Att det gömmer sig grova fifflare (möjligen kriminella sådana, det återstår att se) bland gräsrötterna måste ju betyda något ondskefullt!

  Eller så är jag också en infiltratör, utplacerad enbart för att Makten i framtiden ska kunna peka på mig som ett exempel på Ondskan i Piratpartiet… Vem vet…

 5. Väderkvarnen finner det föga förvånande att 42:ans omdöme grumlats av åren i piratslödderkretsar. (Det är ju som en sekt det där inne.) Förvisso skulle en ASBO på Rehbinder funka, men problemet med yttrandefriheten är större än så. Yttrandefriheten riskerar ständigt att missbrukas av terrorister, plankare och skateboardåkare. Yttrandefriheten bör därför stärkas genom att endast lämpliga personer får tillgång till den: lämpligtvis bör Rättvisedepartementet utfärda särskilda tillstånd till personer som bedöms lämpliga att utöva denna frihet.

  Men välkommen ut i friheten broder 42. Snabbt tillfrisknande önskas!

  Väderkvarnen’s last blog post..Demokratiinspektören (eller hur jag lärde mig älska Övervakningen)

 6. Jag. Älskar. Dig.

  Kan inte hjälpa det, men du är en av de bästa skribenter jag läst. Någonsin.

  Sluta inte. Någonsin. Att. Uttrycka. Din. Åsikt.

  Tack.

 7. Kimmi: Visst var det väl så att du inte fick rösta i EU-valet för att du inte är svensk medborgare? I så fall kan du inte självarrestera dig i Sverige heller, tyvärr. ;)

  Jessika: Jag känner inte till den choklad du nämner, men antagligen är den till för omoraliska ändamål.

  Väderkvarnen: Du har antagligen alldeles rätt. Jag måste tas ur fälttjänst snart, innan jag helt tappar koncepterna. (Yttrandefriheten bör därför stärkas… Fan vad jag gillade den formuleringen!)

  Jonne: Tack själv. :)

 8. Tee Tee

  Utmärkt belyst ärende i mänsklighetens gagn. Ingen stund vore bättre än nu att tillgripa alla medel för ökad moral. Se bara på våra kära förebilder England, där har de så hög moral att den tillockmed är dubbel!
  För att föregå med gott exempel så efterskänker dessutom min jordekropp till forskningen för förfall.

 9. Manne Manne

  nästan Hyena-kvalité på det hära! :D :D :D :D :D :D :D :D

 10. Bengt Svensson Bengt Svensson

  Visst har man hört talas om sambo, särbo och mambo som bor med barnbo, kombo för kompisboende och enbo (singel). Asbo hade jag aldrig tidigare hört, men att tvingas bo ihop med en spionerande kamera verkar lika vidrigt som det låter.

 11. […] att göra mina vanliga rundor i bloggosfären. Nu är jag dock hemma igen och skrattar gott åt ännu ett av Josh fantastiska små mästerverk. Den mannen borde bli författare (om han inte redan är […]

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: