Hoppa till innehåll

#copygate – en dokumentär om Copyswede

Det här blir en kort postning. Jag vill bara göra er uppmärksamma på att ni kan göra en insats genom att sponsra en dokumentär på Kickstarter. Dokumentären om Copyswede. Det är en dokumentär som behövs, därför att Copyswede är en organisation som håvar in pengar på i stort sett allt vi köper som kan tänkas användas till att lagra någonting överhuvudtaget, genom att lägga på en så kallad privatkopieringsavgift. Det är en dold avgift som till skillnad från moms inte redovisas på kvitto till en organisation vi inte vet mycket om.

Projektet behöver fortfarande pengar. Om du har funderat på att sponsra dokumentären men glömt bort det eller tvekat, gör det. Hör du talas om det för första gången nu, kolla upp vad det handlar om och backa upp det du med. Jag lovar, det är en skön känsla att vara med och sponsra ett projekt. Det är något annat än att betala för den färdiga produkten. Även om man i slutänden spenderar samma pengar så finns det en tillfredställelse i att vara en av de som gjorde det möjligt till att börja med. Var en av dem du med.


Andra bloggar om: , ,

Publicerat iKulturPirat
%d bloggare gillar detta: