Hoppa till innehåll →

Importerad

Nu har jag lyckats importera min gamla blogspotblog An effete feminism tofu hit. Det krävde sin man. Först fick jag skapa en blogg på wordpress.com och importera dit och därefter exportera den hit. Och inte heller det gick smärtfritt då jag gjorde lite fel, installerade plugin, gjorde om, fick dubletter, deletade allt post för post (suck!) och gjorde rätt. Och nu borde det fungera. En del poster ser säkert konstiga ut, men de ligger så långt bak i tiden att det kvittar – ingen kommer att läsa dem ändå. :)

Återstår nu att få in poster och kommentarer från gammelhumlan – det är trots allt texter som jag har lagt ner betydligt mer på att skapa än vad jag gjorde på blogspot som mest var en plojblogg möjligen en övning i att vara spydig. Något jag lyckades ganska bra med.


Andra bloggar om: , ,

Publicerat i Sociala medier

4 kommentarer

  1. På tal om bloggar… jag såg precis din rubrik över blogg du följer i högerspalten. Fyndigt hehe

  2. Du spydig? Nähä? ;)

  3. BB BB

    Var kommer humlan ifrån?

  4. Menar du humlan som art, humlan på bilden eller mitt val av titel? På a svarar vi ingen aning, på b svarar vi minns inte och på c tror vi att det kommer från engelskans ”in my humble opinion” vilket genom en svängig försvenkning blivit ”enligt min humla”. En bra sammanfattning tyckte jag, eftersom jag ägnar mig åt att tycka saker (givetvis på ett obarmkusligt ödmjukt sätt).

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: