Skip to content

Det hemska dokumentet

Med anledning av att Henrik Alexandersson blivit JK-anmäld ämnar flera av oss nu att publicera samma dokument som HAX själv (troligen) blivit anmäld för. Det hela är helt enkelt skitlöjligt.

Någon borde verkligen ta ett snack med FRA och Ingvar Åkesson om det här med damage control. Om nu det här dokumentet är så farligt hade det kanske varit klokt att försöka dämpa det hela, kanske genom att kommunicera med HAX och helt enkelt vädja till hans goda vilja. Nu blir det istället en väldig uppståndelse kring ett dokument som för någon vecka sedan bara resulterade i enstaka höjda ögonbryn. Grattis! Ni är sannerligen ett gäng plattnackar.

Det är dags för bloggosfären att återigen enat resa sig och säga ifrån. Det börjar bli en trevlig vana. Synd bara att det ska till så otrevliga anledningar.

Andra som publicerar:
Rick Falkvinge, Handlingen som avslöjar FRA
Erik Laakso, Här är mer jobb för JK
Dexion, HAX och rättvisan
Cynism, Varför inte?


Andra bloggar om: , , , ,

Published inPlattnackarPolitikSamhälleSociala medier

21 Comments

 1. […] IDG, Bloggat: Henrik Alexandersson, Kulturbloggen, Mina Moderata Karameller, Jinge, Frykman, Enligt min humla, Beta Alfa, Det Progressiva USA, Isobel, ClaesKrantz, Dexion, Lake, AlterEgo, Louise, Ankersjö, […]

 2. […] of Truth | Louise P | Aqurette | Motbilder | Dexion | Falkvinge | Klotband | Johan P, L & C | Joshua Tree | Blogge | Erik Laakso | Zaramis | Cynism | Töhrnebom | Trottens betraktelser | Se till vänster, […]

 3. Nu ska vi inte på något sätt gå ut och försvara FRA. Men, den här artikeln: http://metro.se/se/article/tt/2008/07/28/fra/index.xml ger ju lite sol i mörkret om det som står stämmer, nämligen att det inte är Alexandersson som FRA anmält, utan det faktum att dokumentet kommit ut. Uppgiften ska komma från JK själva.

  Sen avslöjar ju dokumentet fortfarande att FRA är smuts…

  Falken’s last blog post..Jag förstår inte

 4. Jag tänker inte lägga upp detta dokument på min blogg, även om jag å det djupaste sympatiserar med Henrik Alexandersson i det här fallet. P.g.a. mitt arbete kan jag inte utföra en sådan handling utan att riskera min relation till de instanser i samhället som står på myndigheternas sida. Med andra ord; publicerar jag de hemligstämplade dokumenten kommer jag inte längre betraktas som lämplig för min tjänst. Tyvärr, jag vill inte ta den risken.

  Men jag sympatiserar djupt med alla som gör detta, och ni har mitt moraliska stöd – vad det nu är värt. Så om ni hör någon som står 1,5 kilometer bakom skyttegravarna och ropar ” – Framåt!” så är det jag…

  Jag hoppas att mina frihetligt sinnade bröder och systrar i kampen mot FRA har förståelse för mitt uteblivna agerande.

  Peter Harold’s last blog post..Är förälders förstånd en garanti?

 5. […] om FRA, hemliga dokument och HAX: Wille Faler, Louise P, Aqurette, Motbilder, Falkvinge, Klotband, Joshua Tree, Blogge, Erik Laakso, Jag själv, Cynism, Töhrnebom, Trottens betraktelser, Se till vänster där […]

 6. Falken; är det verkligen bra att de lättat lite på efterforskningsförbudet? Iofs vet vi inte än vad JK bestämmer, men det skulle onekligen vara ett hårt slag mot demokratin om de straffar den modiga själ som faktiskt vågade säga ifrån.

 7. […] På Up… på HAX och rättvisanTrottens Betraktelse… på HAX anmäld till JKEnligt Min Humla … på HAX […]

 8. […] Beta Alfa, Soundness, Kulturbloggen, Jonas Morian, Disruptive #2, Steve Lando, Fridholm, Enligt Min Humla, Hanna Wagenius, Per Ankarsjö, Pophöger, Den liberala misantropen, Fredrik Axelsson, […]

 9. […] IDG, SR Bloggat: Svensson, Wille, Louise P, Wille Faler, Aqurette, Motbilder, Falkvinge, Klotband, Joshua Tree, Blogge, Erik Laakso, Cynism, Törnebom, Se till vänster där går en arab, Erik Hultgren, […]

 10. […] P | Aqurette | Motbilder | Dexion | Falkvinge | Klotband | Johan P, L & C | Joshua Tree | Blogge | Erik Laakso | Zaramis | Cynism | Töhrnebom | Trottens betraktelser | Se till vänster, […]

 11. Du kan addera mig till listan. dom kan inte ta oss alla :)

  /C

  christoffer’s last blog post..I am spartacus

 12. […] of Truth | Louise P | Aqurette | Motbilder | Dexion | Falkvinge | Klotband | Johan P, L & C | Joshua Tree | Blogge | Erik Laakso | Zaramis | Cynism | Töhrnebom | Trottens betraktelser | Se till vänster, […]

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: