Skip to content

Alollola soseror inontote upoppop totilollol sostotororebobrororor

Idodagog hoharor PoPiroratotpoparortotietot enon hohelolsosidodesosanonnonononsos i DoDNoN. Anonnonononsosenon dodeloltotaror i enon DoDNoN:sos rorekoklolamomcocupop ocochoh kokosostotadode 90 000 kokrorononoror. PoPenongogaror sosomom vovi gogenonomom lolånon ocochoh dodononatotiononeror sosamomloladode inon boblolanondod vovårora gogroräsosrorötottoteror. MoMänonnonisoskokororsos voviloljoja atottot sostotälollola upoppop äror roröroranondode.

Anonnonononsosenon hoharor etottot enonkokeloltot bobudodsoskokapop momenon äror soskokrorivovenon popå rorövovarorsospoproråkok. LoLitote foföror atottot dodetot äror rorololigogtot ocochoh lolitote foföror atottot dodetot fofåror fofololkok atottot hohajoja totilollol, momenon ocockoksoså foföror atottot dodetot äror enon enonkokelol foforormom avov kokrorypoptoterorinongog. NoNi kokanon vovarora sosäkokrora popå atottot etottot kokomommomanondode sostotegog i övoverorvovakoknoninongogsossosamomhohälolloletot äror atottot foförorbobjojudoda kokrorypoptoterorinongog avov poprorivovatot kokomommomunonikokatotionon. I Enongoglolanondod äror dodetot roredodanon totvovånongog popå atottot lolämomnona utot kokrorypoptoterorinongogsosnonycockokelolnon totilollol popololisosenon omom dode vovilollol gogå igogenonomom dodinon dodatotoror.

SoSätottot sostotopoppop foföror dodumomhohetoterornona i hohösostot. RoRösostota popiroratot.

Behöver du hjälp att dekryptera? Klicka här.


Andra bloggar om: , , ,

Published inPiratSpråk

17 Comments

 1. Christer: Hur ska det där utläsas? Som ett eller två L? Does not compute! ;)

  DRF: Ja jag såg det. Fattar inte. Adressen är alltså http://www.rövarspråket.se men av nån anledning översätts å och ö till dumheter. Hur får man till en korrekt länk till en adress med nordiska tecken?

 2. Andreas Olsson Andreas Olsson

  Tja, går ju alltid att använda den ”riktiga” domänen…

  http://www.xn--rvarsprket-75a1r.se/

  I övrigt så vill jag nog hävda att rövarspråket snarare handlar om obfuskering än om kryptering.

 3. Det är nog bara via Piratpartiet Live som den där länken inte funkar, eftersom den har sönder åäö-kodningen.

 4. Bo: Jo då. Kolla i menyn till vänster, och håll muspekaren still längst ned. Då börjar den scrolla lite automagiskt.

 5. Daniel: Nej länken var trasig här med. Jag bytte ut den till den länk Andreas rekommenderade. Och tack för tipset om hur man navigerar på reklamcup-sidan. Att man ska behöva den hjälpen är mer än lovligt fail.

 6. […] och en färdig annons. När Piratpartiet väl startar motorerna så tuffar vi inte igång, vi exploderar i rå kraft. Vi är ingen Fiat. Vi är en raket. Nu har vi tryckt på […]

 7. Läsa rövarspråket är ju lite som att läsa med omkastade bokstäver.. det bara flyter på och går helfint att läsa ändå. Vad fint! :)

 8. lololol = lol-o-lol, översatt från rövarspråket: lol

  på samma sätt som hunden säger vovovov

  :-P=

 9. Bo Bo

  Tack Daniel, där är den ju!

  Det finns antagligen värre gui:n än det reklamcupen har producerat, men jag tvivlar.

 10. Jenny Jenny

  Gogilollolasos. :)

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: