Skip to content

Läs!

Richie käkar upp Ingvar Åkesson till frukost.

Rimligen skedde den här spaningen på uppdrag från just Säpo som fått ett tips någonstans ifrån eftersom FRA inte har några tekniska eller legala möjligheter att upptäcka utländska dödspatruller på väg mot Sverige om de inte ringer innan och ber FRA sätta på kaffet. FRA-lagen kommer heller inte att ändra på det förhållandet såvida inte det slumpar sig så att dödspatrullen planerar sitt illdåd så illa att de mailar varandra i klartext och trafiken råkar ta vägen över Sverige. Det möjligt intressanta fallet att en illdådare i Sverige kontaktar en illdådare utomlands (eller tvärtom) ska ju, enligt lagen, filtreras bort…

Doubleplusboolean


Andra bloggar om: , ,

Published inNotiser

3 Comments

  1. Kärnfriskt!

    Bert’s last blog post..Varsågod

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: