Skip to content

So long, suckers!

Regimen fortsätter marschen mot Storebrorsamhället utan att slå av på takten. Några protester bryr man sig inte om. Nästa steg är datalagringsdirektivet. Därför lämnar jag nu landet.

…i några timmar. Närmare bestämt ska jag sätta mig på en knullkanot och bli full och slippa tänka på eländet, åtminstone för en stund.

Ett par noteringar innan jag måste springa: Asken säger i en debatt om Ipred med Frida Johansson Metso att det här är svensk lag och inte dansk. Hon understryker det. Men regimen brukar ju hävda att Ipred är ett EU-påhitt som vi är tvungna att införa eftersom vårt självstyre typ upphört, så hur kan vår lag skilja sig från Danmarks? Någon borde i så fall ringa EG-domstolen och stämma oss för olydnad!

Om det kommande datalagringsdirektivet säger Johan Linander (c) att det är Bodströms fel. Ursäkta mig, men jag trodde att en av poängerna med att byta regim var att kunna riva upp och skita i saker som den föregående regimen hittat på. Inte? Då är ju diktaturen redan här. Vad blir nästa steg? Vi kanske ska ha en död ledare, som Nordkorea? Döda ledare hittar åtminstone inte på nya dumheter.

Flera har förresten nappat på vad som ursprungligen är Wests förslag (se vad noga jag är med upphovsrätten) om att skicka kultur i retur. Andreas erbjuder sig att sätta upp en kampanjsite förutsatt att någon annan orkar administrera den. Någon som känner sig manad? West själv kanske?

Förresten tror jag att det är Alliansens fel att vi inte har några årstider längre heller. Det är samma väder året om, möjligen med en viss temperaturskillnad. Åtta grader och regn = sommar. Fyra grader och regn = vinter. Det är en hel värld av skillnad. Inte undra på att folk blir deprimerade. Alliansjävel.


Andra bloggar om: , , , , , ,

Published inNotiserPolitikSamhälle

20 Comments

 1. Jenny Jenny

  Äntligen något att le åt så här framåt kvällen, att läsa om datalagringslagen har bara satt paranoidvarningen på högsta alert men nu kan jag iaf ägna kvällen åt julbak med gott mod, efter att ha läst dina noteringar om eländet. Tack för att du bjuder på självklarheter med sådan ironi och beska att det är en fröjd för själen. Sup inte bort dig och ha en fin helg med damen.

 2. Mike Mike

  Jag och min flickvän drar ochså förhoppningsvis.
  Har några polare som sticker ochså.

  Adios Muchachos.

 3. […] Enligt min humla lämnar landet i några timmar. Förstår helt klart valet att göra det med tanke på vad som händer i Sverige. […]

 4. West själv är nog inte så sugen på att ha fler bollar i elden än vad han redan har. Men det vore kul om någon tog tag i det där med Kulturreturen.

  West’s last blog post..Anonymiseringstjänster blir olagliga

 5. Thomas Tvivlaren vs Siewert Lögnaren…

  Jag avundas Siewert. Jag vill också känna mig så där hel och ren och god och oklanderlig. Tänk att få slippa plågas av människans alla laster och bli en bra människa? En slags bloggosfärens Skorpan i Nangijala. Dock 5 gånger så tung och d…..

 6. Det är ett smygfascistiskt samhälle som håller på att byggas upp för att få alla att hålla käften när ekonomin slår i backen. Men det finns ett sätt att stoppa makteliten (glöm politikerna, de är bara “talking heads) – för nu måste vi hitta verkningsfulla sätt att rädda demokratin på.
  Kolla min blogg:
  http://blogg.aftonbladet.se/11316/perma/1049161

 7. MrTeatime MrTeatime

  *kryper ner under täcket igen, onda värld, vik från min sida!*

  Skämt åsido, det där är galet, och vad TÄNKER DE MED? Varför begår alliansen politiskt självmord?

  ”Vi är liberaler för ett övervakningssamhälle”…..eeeeeeeh vasa?!

  Ska man skippa demokratitjafset och gå på militant motstånd direkt?

 8. Jenny Jenny

  @ Björn: Tack Det gav mer skratt ja. :)

 9. Tack för alla roliga kommentarer. :)

 10. Lyssna nu FRA!!!

  Snart är det djävlar i mig nog, nu slänger vi våra foliehattar och plundrar ett beredskapslager. Som Rambo 1, 2, 3, 4 och 5 (det är väl lagom av de upphovsrättsskyddade filmerna för att räcka för en motståndsrörelse) så ger vi oss ut i asfaltsdjungeln och blir farliga terrorrrrrister.

  Vi skall pysa luften i däcken på era jävla statsjeepar riksdagspuckon, och passar ni er inte så kapar vi fikabrödsbilen så att ni inte får något riksdagsfika — arrrrrh!

  Allå, allå, emliga armén.

 11. Är du full så här tidigt Marcus? :)

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: