Skip to content

Jan Guillou utforskar Internet


Andra bloggar om: , , , ,

Published inNotiser

10 Comments

 1. Fan, jag tänkte också skriva ”klockrent”! Nåväl, får väl vara lite fantasifullare då:

  Säga vad man vill om Sven Melanders tappra försök att bemästra det okända, men han är iaf modigare än Janne.

  Janne står kvar på asfalten och klagar på att gräset ser så grönt och fint ut att det bara måste ligga tusentals hundar begravna där, ”för det vet man ju hur det är”.

 2. Nu tycker jag att du är orättvis mot lille Janne; han vågar ju sig t.o.m. ut i skogen för att döda djur för nöjes skull, på håll.

  Juggen’s last blog post..All denna bilhysteri

 3. petri petri

  Perfekt rubrik! :)

 4. Det är en tragedi att generationsklyftan (oftast) är så total. I och för sig verkar Janne vara en cyniker utan principer numera, men jag misstänker att en del av hans valhänta debattinlägg helt enkelt beror på bristande kunskap.

  infallsvinkel’s last blog post..Aktuella piratlänkar

 5. Infallsvinkel: Det är klart att han brister i kunskap. Och det är ok, ingen kan ha kunskap om allt. Problemet uppstår när man börjar uttala sig om saker man inte förstår, i synnherhet om man gör det som en person som har ett rykte om sig att göra research. Jag har ju själv uttalat mig om saker jag inte förstår därför att mitt perspektiv har varit för snävt, och då har jag fått äta upp det också. Trampar man i klaveret ska man ha lite stryk också, det är bara nyttigt. Då lär man sig. Men det är ju just det – karln är för styvnackad för att kunna ha fel, och är man inte öppen för att ha fel kan man inte lära sig nåt.

 6. petrus petrus

  det fanns en tid när JG satt i fängelse föratt han vägrade låta staten avlyssna folk…

  vad hände? seriösa förslag skulle uppskattas

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: